PHOTODIARY FREE

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free.

Laat ik voorop stellen dat ik deze week heel, heel hard gewerkt heb. Doordat de maandag uitviel als werkdag, moest ik de rest van de week net iets harder lopen. Vroeger was een vrije dag tijdens werk of schooltijd een cadeautje. Nu natuurlijk nog steeds, maar ik merk wel gelijk dat ik de rest van de week iets meer op mijn tenen moet lopen. En hoewel mijn werkzaamheden zich voornamelijk achter de computer afspeelden, laat ik jullie graag wat andere kiekjes zien. Ik werd trouwens enorm verwend deze week, eigenlijk niet normaal hoor, dus weet dat het hier niet altijd zo’n feest is!!

Ik schreef een blog over de kinderkleding van Broer & Zus. Doutzen draagt er hier een jurkje en vestje van!

Mijn nieuwe sweater van the brand with the 3 stripes, gekregen van mijn vriendin Naomi. Het buikje past er nog net in, dus de komende paar weekjes ga ik ‘m lekker veel dragen voordat ie -tijdelijk- achterin de kast verdwijnt…..

Voor mijn andere website MamaGlossy ben ik een samenwerking aangegaan met een superleuke nieuwe sieraden webshop: So-Seriously. Deze webshop verkoopt super stoere en hippe sieraden. Voor jongens, meisjes én jawel, voor Mama’s. Om onze samenwerking te vieren kreeg ik ook een paar geweldige armbandjes opgestuurd. Ik vind ze echt te gek en heb ze nu iedere dag om! Houdt MamaGlossy goed in de gaten voor o.a. een leuke winactie!!

Op Mama Doutzen dag gingen we vriendin Naomi opzoeken die met een kapotte knie op de bank ligt. Hoewel het natuurlijk onze taak is om haar te verwennen, waren de rollen een beetje omgedraaid. Bloos bloos. Doutzen kreeg een geweldig pak van Adidas én superleuke schoenen cadeau.

Het pak is nog iets te groot, maar ze kan er heerlijk in spelen. Heel anders dan een jurkje zo’n pak, maar ik ben verliefd!

En deze knalroze trainers van Adidas zijn toch ook helemaal te gek?!

Deze week ging ik lunchen met Maureen van Backtobackpr.com  Volgende week lanceert zij in samenwerking met een hele stoere kinderkledingwinkel een vernieuwend concept.  Kindermodeblog werkt hier ook aan mee. To be continued….

Mijn eerste zwangerschapsbroek ever is een feit, van Noppies! Uiteraard wel in lekker hip slangenprintje. En we kregen deze te schattige babysokjes van Chiara Soru cadeau, de eigenaresse van de mooie webshop So-Lovable. Een webshop met babymerken om van te watertanden……

Deze week hadden mijn bloggers ook weer enorm hun best gedaan. Hier zie je Sara Lou in haar hippe outfitje en trenchcoat van SuperTrash.

En Flint, het zoontje van Esther, in zijn nieuwe shirt van Googoo & Gaga. Wat een lekker hip ding is het toch!!

Tot volgende week! Have fun dit weekend!!

-X-FREE 
Klik hier om Free ook via Twitter te volgen

Plaats een reactie