FREE’S PHOTODIARY: ACHTER DE SCHERMEN

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free. Daarin geeft ze jou een exclusief kijkje in de keuken van Kindermodeblog, de wereld van kindermode én het leven van een ondernemende moeder!

kindermodeblog diaryDeze week was het voor het eerst korte broeken weer! Doutzen ging in haar nieuwe broekje van Meesonline op pad en daar werd uiteraard over geblogd….

kindermodeblog diaryIk kom natuurlijk dagelijks in tientallen online shops, maar soms moet je gewoon even de stad in! De stoffen zien, voelen en ruiken. We deden een vlug rondje Utrecht, een thuiswedstrijd natuurlijk. Noahs, H&M, Scotch & Soda, Polarn O. Pyret én ZARA!kindermodeblog diaryCheck mijn legging! En check voor de gein ook mijn nieuwste aanwinst voor Doutzen….

kindermodeblog diaryIk kreeg post van een nieuw meiden label, Party at Seven. Je snapt natuurlijk dat deze overdosis roze en vrouwelijkheid dochterlief direct in de stemming bracht om naar bed te gaan. Party at Seven is een superleuke collectie om in te slapen!
kindermodeblog diaryDeze week was het hoogtijd om eens grondig bij te kletsen met Barbara, de eigenaresse van House of Jamie. Ik ging naar Amsterdam waar ze een heerlijke lunch had klaar gemaakt. Zij is één van mijn Mama Glossy bloggers, maar vooral ook een super inspirerende ondernemer. We raakten maar niet  uitgepraat, beiden vol met nieuwe plannen en ideeën. We gaan nog veel leuke dingen samen doen en nu ik zelf een kleine verwacht, is haar webshop House of Jamie één van mijn favoriete adresjes….

kindermodeblog diaryDaarna als een dolle terug naar Utrecht, waar een shoot met Olivia gepland stond. Leonie heeft gelukkig altijd haar trolley bij zich, dus die versleept de kleding en schoenen wel…. 😉

kindermodeblog diaryOkey eerlijk is eerlijk, ik lachte me vanbinnen kapot toen Doutzen vanmorgen op haar sandalen MET sokken naar beneden kwam. Maar ik zal je zeggen, ik keek naar haar en smolt vanbinnen. Omdat deze 3-jarige dame, godzijdank nog lekker alles aandoet en aantrekt zonder te weten wat er wél en niet kan. Een kind én kidsfashion op z’n puurst! Daar hou ik van!

Verder zaten we deze week ook weer veel achter de computer! Druk met de andere site: MamaGlossy én er werd weer veel geblogd, ook door de andere meiden. Zo zagen we hun hippe kids Alexander, Morris, Flint, Jo & Co. Sara Lou én Romy weer in de leukste outfitjes voorbij komen. En zelf maakte ik nog wat jongens styleboards….

jongens kinderkleding

Tot volgende week! XXFree

Volg jij ons al op Instagram? Onze gebruikersnaam is kidsfashionblog
Om Free te volgen op Twitter, klik dan hier

Tags: ,

0 Reacties

 • door Willemijn Bosma
  Posted 11 mei 2013 19:11 0Likes

  Leuk! Mooie legging ook. Is die ook van de Zara?

 • door Frederieke Wieberdink
  Posted 12 mei 2013 18:05 0Likes

  Welke legging bedoel je? Die van Doutzen is van H&M!

 • door Laura ten Hoedt
  Posted 12 mei 2013 19:22 0Likes

  Leuk jurkje met die dierenprint! Is die ook van de H&M??

 • door Willemijn Bosma
  Posted 15 mei 2013 08:12 0Likes

  Eigenlijk bedoel ik die van jou, die zwarte met die witte print. Echt zo leuk!

 • door Frederieke Wieberdink
  Posted 17 mei 2013 09:30 0Likes

  Die is ook van H&M!

Plaats een reactie