FREE’S PHOTODIARY: ACHTER DE SCHERMEN

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free. Daarin geeft ze jou een exclusief kijkje in de keuken van Kindermodeblog, de wereld van kindermode én het leven van een ondernemende moeder!

Als de zon schijnt wil Doutzen alleen nog maar met ‘korte mouwen’ op pad. Met dit leuke blousje van Tumble ‘N Dry over haar shirtje krijg ik nog net het gevoel dat ze niet te koud naar buiten gaat…
kindermodeblogKindermodeblog was jarig en Leonie was zo lief om gebakjes mee te nemen! Hoewel we vorig jaar nog flink hebben uitgepakt met o.a. de bloggers contest en veel cadeautjes, moet ik je eerlijk bekennen dat we het dit jaar stilletjes hebben gevierd. Maar ik kan je alvast verklappen dat we achter de schermen druk bezig zijn met het organiseren van een supercool kidsfashion event. Dus feesten gaan we binnenkort zeker!

kindermodeblogEn ook heb ik deze week mijn favoriete model Nanna in een paar setjes gehezen. Ik ben echt totally fan van dit gele Supertrash jasje, het model is perfect en makkelijk te combineren. Binnenkort alle inspiratie foto’s online.

kindermodeblogLeonie in actie! Er stond een aardig windje, dus de haartjes wapperden steeds de verkeerde kant op 😉

kindermodeblogPost post! Deze week kreeg ik een superleuk pakketje van een bekend kindermode merk. Binnenkort lanceren zij een Limited Label. Ik mocht alvast even proeven en ruiken aan de eerste items en uiteraard ga ik hier binnenkort wat leuke outfit foto’s mee maken. Wordt vervolgd!

kindermodeblogAls ondernemende Mama wordt er natuurlijk hard gewerkt, maar niet 7 dagen per week. Dus ging ik ook lekker met Doutzen op stap, namen we de tijd om uitgebreid te ontbijten en gingen we samen shoppen bij H&M. Ze hebben daar nu hele leuke zomerjurkjes voor 4,95 per stuk, geen geld toch? Dat is meteen mijn budget tip van deze week!

kindermodeblogEn er was natuurlijk de laatste Queensday! Een traantje weggepinkt? Wel nee joh, veel meer dan dat! Ik ben opgegroeid in Den Haag, geloof mij maar, dat schept een Bea-band én ik was altijd jarig op de verjaardag van de koningin. Als jong meisje is me wijsgemaakt dat al die vlaggen speciaal voor mij waren. Jarenlang heb ik dus geloofd dat heel Den Haag speciaal voor mij de vlag had uitgehangen op 31 januari.
Manlief is op deze speciale laatste Koninginnedag ook een vlag gaan scoren, maar dan gewoon voor Bea en Lex 😉 En terecht! Verder was het een lekker gezinsdagje. ‘s Ochtends voor de buis en naar de vrijmarkt. ‘s Middags naar de camping en het strand in Bloemendaal. Helaas was het nog iets te fris voor Doutzen’s nieuwe Havaianas. Zijn ze niet té cute?

Mama GlossyDegenen die mij al wat langer volgen weten dat ik het niet bij 1 blog heb gehouden, want er is nog zoveel meer dan kindermode alleen. Ik heb ook nog iets cools opgezet, meer gericht op moeders zelf. Alleen werd het in de naam van de site niet helemaal duidelijk. En als ondernemer moet je continue keuzes maken, dus ik besloot; het is nu of nooit! Met trots heb ik deze week de website Mama Glossy in de lucht gegooid. Ik ben al allerlei leuke plannetjes aan het uitbroeden voor deze website. Als je het leuk vindt om Mama Glossy te volgen, like hier dan alvast de Facebookpagina.

Frederieke Wieberdink Inmiddels alweer bijna 19 weken #pregnant. Dus ik kom al lichtelijk in gevecht met mijn kledingkast. Binnenkort maar eens opzoek naar leuke zwangerschapsmode. Iemand tips?

Tot volgende week!  XX Free 
Klik hier om Free ook op Twitter te volgen

0 Reacties

 • door Britt Straatemeier
  Posted 3 mei 2013 07:07 0Likes

  Wow! Gefeliciteerd! Krijg even helemaal kippenvel, wat ben ik blij voor je 🙂

 • door Johanna Versluis
  Posted 3 mei 2013 10:12 0Likes

  Wat ben je mooi zwanger! De skinny's van queenmum verder lekker combineren met 'gewone' kleding en de buikbanden en 'mam+dad=me' shirts negeren! 😉

 • door Johanna Versluis
  Posted 3 mei 2013 10:26 0Likes

  Oevrigens: ik zag zwangerschapskleding bij de Zara!!

 • door Orange Mayonnaise
  Posted 7 mei 2013 07:25 0Likes

  Gefeliciteerd met je zwangerschap !

 • door Wendy Planken-Wilhelmis
  Posted 8 mei 2013 07:18 0Likes

  De maternity lijn van asos.com. Ik zou er bijna weer zwanger van willen worden.

 • door Wendy Planken-Wilhelmis
  Posted 8 mei 2013 07:19 0Likes

  Oh ja…en gefeliciteerd!…:-)

Plaats een reactie