FREE’S PHOTODIARY: ACHTER DE SCHERMEN

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan vanaf nu de photo diary van Free. Daarin geeft ze jou een exclusief kijkje in de keuken van Kindermodeblog, de wereld van kindermode én het leven van een ondernemende moeder!

frederieke wieberdink kindermodeblogOp woensdagmiddag werk ik samen met Leonie buiten de deur, zodat oppas-opa en Doutzen het rijk alleen hebben 😉 Het huis is namelijk tevens kantoor. Maar na zo’n dag bloggen ben ik blij als ik met mijn kleine meid op de bank kan neerploffen. Relaxing time!
Deze week kwam de poster van Nikon binnen, waar ook mijn vader en Doutzen samen opstaan. Die twee zijn door heel het land te bewonderen deze maand. Fully Prepared? Nou en of. En ‘s avonds wil ik nog wel eens een boekje lezen….

kindermodeblog Mama-Doutzen dag. Doutzen op de glijbaan. Lekker over de top in panter. #Zelluf gedaan

backstage styling kindermodeblogIk deed via Facebook een oproep:  ‘jongensmodellen gezocht’ Hellup! Mijn mailbox ontplofte zowat. Ik kan je verzekeren dat we de komende tijd meer jongens gaan zien op Kindermodeblog. Ik heb nu al zin om ze aan te kleden….

kindermodeblog Dit weekend deed ik ook twee shoots. Eentje in samenwerking met de webshop KidsGoBelgium, die drie prachtige meiden hadden meegebracht. Ik wilde de collectie van deze webshop midden op straat fotograferen. Het weer was er perfect voor en de meisjes deden het supergoed!

kids stylingStreetstyle KidsGoBelgium

kindermodeblogDe tweede shoot deed ik met 1 van mijn vaste modelletjes Nanna. De andere kids gingen natuurlijk ook mee naar buiten en waren nogal uitgelaten 😉

kindermodeblog Hier deed ik een shoot voor een blogpost over de schoenen van Koel4Kids . Nanna deed het weer super! Blogpost later online…

frederieke wieberdinkDe kindjes wilden mij ook nog fotograferen na afloop. Wie de bal kaatst kan ‘m terug verwachten 😉 Stonden ze daar alle drie met ‘hun’ I-phone op mij gericht. Of moet ik ‘ons’ zeggen tegenwoordig? Ik zie ik zie wat jij niet ziet, of toch wel?

Tot volgende week!  XX Free 

Ps 1: Help je ons om de (inhoud) van de site te verbeteren? We hebben je maar 5 minuutjes nodig, vul onze enquete hier in

PS 2: T/m morgen kun je nog meedoen met onze name it Oranje Lookbooks actie, Klik hier 

0 Reacties

  • door KidsGoBelgium
    Posted 22 april 2013 11:13 0Likes

    LEUK dit blog!!!!! Wij vonden het kijkje LIVE achter de schermen ook heel erg leuk hoor;-)

  • door Danielle Anli
    Posted 22 april 2013 11:29 0Likes

    Gefeliciteerd!!!

  • door Jeanette Harskamp
    Posted 22 april 2013 12:10 0Likes

    Jeaahhh gefeliciteerd!

  • door Bobbiño kids, voor kleine slaapkoppen
    Posted 22 april 2013 12:32 0Likes

    Leuk om achter de schermen te mogen gluren en proficiat!!

  • door Esther Buitendijk
    Posted 22 april 2013 16:07 0Likes

    Super leuk!! En jeeeeeee nu ook officieel op je blog, gefeliciteerd!! X

  • door Danielle Wildemast
    Posted 22 april 2013 16:28 0Likes

    Cool Free, en nogmaals gefeliciteerd Xx

  • door Une Adresse à Paris
    Posted 23 april 2013 20:15 0Likes

    Leuk om vanaf nu met je mee te mogen kijken achter de schermen!

  • door Noahs
    Posted 24 april 2013 08:21 0Likes

    Wat een leuk nieuws!!! zijn héél blij voor jullie!!! XxX

Plaats een reactie