DOUTZEN IN KORTE BROEK VAN MEES

Jeeeej! Het is eindelijk korte broeken weer en Doutzen is vandaag voor het eerst in een korte broek naar de crèche.  Haar nieuwe broekje van Mees -met superleuke strepen en sterren- lag al een paar weken stilletjes in de kast te wachten op het blote benen weer. Maar nu kan ze hem eindelijk aan! Hij is nog een tikkie ruim in de taille, maar dat is met een leuk riempje zo opgelost. Ik kon trouwens echt niet langer wachten om wat leuks bij Meesonline te shoppen. Ik vind het een superleuk merk, maar Doutzen kwam tot nu nog wat centimeters tekort. Uiteraard is het vandaag ook slippertjes weer, is dat even boffen 😉 Het verschil tussen rechts en links is soms nog wat lastig, maar dat mag de pret niet drukken. Wat heerlijk dat we de winterkleding nu definitief achter slot en grendel mogen gooien! Geniet van het mooie weer vandaag…

Meesonline

Meesonline

Meesonline
Bekijk hier de collectie van Mees online 

Tags: , ,

Plaats een reactie