FREE’S PHOTODIARY: ACHTER DE SCHERMEN

Ruim twee jaar geleden zette Frederieke Wieberdink Kindermodeblog.nl op. Dagelijks brengt zij samen met een team van gastbloggers de leukste kindermodeblogs. Vind je het ook zo leuk om te gluren achter de schermen van Kindermodeblog? Volg dan de photo diary van Free. Daarin geeft ze jou een exclusief kijkje in de keuken van Kindermodeblog, de wereld van kindermode én het leven van een ondernemende moeder!

Dit weekend was ik lekker met mijn gezin op stap. We gingen naar Den Bosch om hockey te kijken en naar een gezellige verjaardag. Op moederdag deed ik een lekker dutje op de bank met mijn meisje. Ook kwam de postbode nog aan de deur, met mijn nieuwe sneakers! Yeah!
Voor Doutzen had ik ook nog wat leuks besteld, dit jurkje van Finger in the Nose. Er zat een leuk persoonlijk kaartje bij van LittleSahou.nl  Verder deed ik de voorbereidingen voor een paar jongens shoots. Eerst was het de beurt aan stoere Lucas!

Lucas!
Daarna de shoot met Scott voorbereiden, die zijn mooie grote zus mee had genomen. Maar nee, het was boys only vandaag! Okey vooruit dan, een fotootje dan! Hoe cool, broer en zus op dezelfde kleur All Stars?!!

Na de shoot mochten de dames ook nog even poseren met Scott! Ps…de foto’s van de shoot snel online op Kindermodeblog!!

Ik ging helemaal los met het stylen van babyspul. Ik weet nog niet wat het wordt…..maar bijna wel 😉

#21 weken zwanger alweer. Time flies. Dit lekkere oversized shirt van Only kon ik niet laten hangen! Het geboortejaar van mijn lief staat erop!

Tot volgende week! XX FREE

PS PS PS! Alle mooie meiden van Kindermodeblog staan nu op de speciale ABOUT Pagina, geschoten door LiefdedooreenLens.nl  #trots op mijn team

Plaats een reactie