ALEXANDER IN ZIJN NIEUWE VEST


Wat hebben we het weer heerlijk gehad in Nederland! De tijd vliegt gewoon voorbij. Wanneer we in Nederland zijn gaan we ook altijd even langs bij mijn opa en oma in Brabant. En ook elke keer heeft ‘omie’ een cadeautje voor Alexander klaarliggen. Deze keer een cool vest van…. de HEMA!  “Joepie!” zei Alexander toen hij het vest zag!

Het is echt een heerlijk vest dat hij het liefst gelijk aan wilde trekken. “Even tot morgen wachten Alexander, want vandaag is iedereen in het oranje!” En ja hoor, de volgende ochtend stond Alexander al klaar om in zijn nieuwe vest naar de kinderboerderij te gaan. Fijn!? Ik heb dus echt een hekel aan vieze kleren krijgen en al helemaal als ze net nieuw zijn. Maar goed, daar gingen we dan op de fiets….

Het vest heeft een mooie groene kleur met onderaan het vest een grijze streep. Ook de uiteinde van de mouwen zijn grijs. Perfect te combineren met een leuk shirt. Alexander heeft er een wit T-shirt van ‘Larmes de Crocodile‘ onder aan, een merk waar ik al eerder over geschreven heb. Het vest is ook verkrijgbaar in het donkerblauw met een lichtblauwe streep en in het oranje met een grijze streep.

De hele kindercollectie van de Hema is deze zomer super vrolijk en er zitten genoeg leuke, betaalbare items tussen. Een paar weken geleden heb ik er al blauw met witte sterren gympen voor Alexander weten te scoren voor maar 9,95 en een groene zwembroek met sterren. I love stars! Wat ben ik blij dat er tegenwoordig ook een Hema in Parijs zit!! Stiekem mis ik Nederland soms best wel en dan vind ik heerlijk om hier even doorheen te wandelen! Ook het onderstaande T-shirt met een fijne streep en kokosnoot print is een van mijn favorieten.

Klik hier om direct naar de website van de Hema te gaan.

Groen vest

groen vest met grijze rand

groen vest

Leuke combinatie Hema & Gerard Darel

Zomers T-shirt Hema

Tags:

0 Reacties

  • door Meriem Leewis
    Posted 8 mei 2013 08:37 0Likes

    Heerlijk he!? Love Hema! Oerhollandse degelijkheid! Ik vind het shirtje "smal and cute" ook zo geweldig. Waar is die van? Liefs!

  • door Ileen Forbes
    Posted 8 mei 2013 09:32 0Likes

    Van de Franse supermarkt Monoprix. Het merk heet Bout'Chou. Altijd een te leuke collectie en de kwaliteit is super!

Plaats een reactie