NAME IT | HET NIEUWE MUSTHAVE VEST VAN JULIE


Door Renske:

Wow wat boffen we nog even met dit mooie weer! Als de scholen weer beginnen is voor je gevoel soms de zomer een beetje voorbij maar niet is minder waar! We hebben al een heleboel bonusdagen gekregen en volgens mij gaan er nog heel wat bijkomen! De echt luchtige zomerkleding blijft dus voorlopig nog even in de kast en kunnen we nog lekker vaak aan.

En dat terwijl ik stiekem toch vorige week al ben begonnen met aanschaffen van de herfst / wintergarderobe. Met sommige merken / winkels wil ik even wachten om te kijken wat er uiteindelijk allemaal binnenkomt maar toen ik bij Name It langs dit lange vest scrolde had ik geen geduld meer. Echt een musthave voor de herfst /winter en eigenlijk ook lente! Dus ja moest ik hebben voor Julie! Dat ik (heel erg) van vesten hou heb ik wel eens verteld en de meisjes hebben er al een hoop in verschillende prints en kleuren, maar dit vest is dus weer helemaal anders. Want deze is heel lang! Echt een stuk langer dan het gemiddelde vest voor meisjes en daarom alleen al vind ik ‘m geweldig. Echt zo’n vest om in de herfst en lente ook als jas te dragen en in de winter gewoon lekker warm onder je jas. Het is een grijs gebreid vest wat heerlijk licht en zacht aanvoelt, afgewerkt met glitterranden op de boorden.

Ik vind ‘m echt TE leuk maar moet ook eerlijk bekennen dat ik zelf exact zo’n exemplaar in de kast heb hangen. Dat wordt lekker twinnen binnenkort. Julie draagt ‘m hier met een donkergrijze skinny en gestreepte longsleeve uit de nieuwe collectie van Zara en haar witte sneakers. Nog meer fans van vesten hier?

Je kunt het vest hier shoppen

IMG_1181 IMG_1182 IMG_1193 IMG_1183 IMG_1200 IMG_1212 IMG_1211

Klik hier om het vest direct bij Name it te shoppen

Ben jij ook zo’n fan van vesten?

Tags: , , ,

Plaats een reactie