HET NIEUWE VEST VAN MEX


Door: Joliek

Mex was afgelopen week alweer een half jaar oud. Er is niks gelogen aan de clichés dat het te snel gaat en dat je er echt van moet genieten enz. enz. Ik vond (vind het eigenlijk nog steeds) best irritant als mensen dat constant zeggen, maar ze hebben wel echt gelijk.

Inmiddels begint hij steeds meer een ‘jongetje’ te worden en het babyachtige gaat er meer vanaf. Toch maak ik vaak mee dat mensen op straat Mex een zij noemen of vragen of hij een jongen of een meisje is. Bij baby’s is het soms echt lastig te zien, zeker als de kleding redelijk neutraal is, maar ik vind dat je nu toch echt wel duidelijk aan hem kan zien dat hij een jongen is. Ik vind het leuk om hem stoer en jongensachtig te kleden en zijn kleding laat naar mijn gevoel weinig ruimte over voor twijfel. Blijkbaar vergis ik mij daarin en zijn de stoere jongens outfits niet altijd overtuigend genoeg.

Deze outfit kwam ik maanden voor mijn bevalling al tegen toen ik een beetje op Pinterest aan het zoeken was naar alles wat met baby’s te maken had. Ik vond het een stoere stijl en wist dat ik de outfit of iets vergelijkbaars zou gaan kopen. Toen ik het shirtje laatst op internet voorbij zag komen besloot ik hem te kopen. Ik heb het shirtje gecombineerd met een gestreept broekje die ik al in de kast had liggen en een makkelijk basic vest van de H&M. Ennnn…. eindelijk past hij (bijna) z’n Adidasjes die al een tijdje klaar staan op z’n kamer. Hij heeft nog een beetje ruimte over, maar zolang hij nog niet kan lopen lijkt mij dat niet zo’n probleem:-) Leuke beanie van huisjeno56 erbij en Mex is weer klaar om zich als een stoere jongen aan de buitenwereld te vertonen..

Je kun het vest van Mex hier shoppen

image_6483441-2 image_6483441 image_6483441-3 image_6483441-1

Klik hier om het vest van Mex te shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie