NIEUW MERK! LARMES DE CROCODILE


Door: Ileen

Misschien hebben jullie het korte koppie van Alexander gezien in mijn blog van afgelopen week?! Vorige week moesten we namelijk op stel en sprong naar de kapper met Alexander, nadat zich hier een verschrikkelijk drama heeft afgespeeld met zijn mooie lange haar. Nou ja, drama… ons buurmeisje doet een kappersopleiding en had de schaar in Alexanders blonde lokken gezet, maar dat was niet helemaal goed gegaan. Voor nu een kort koppie dus! Maar geluk bij een ongeluk… Alexander en ik hebben een nieuw merk ontdekt! Meryl zat naast Alexander in de kappersstoel en zodoende raakten we met elkaar in gesprek. Haar merk, Larmes de Crocodile is een merk waar de openhartige en bijtende humor van het kind centraal staat. Stoere teksten en prints. Alexander en ik zijn in love! “Stoerrrrrr” zegt hij steeds wanneer hij zijn krododillen T-shirt aan heeft.

Meryl heeft tijdens haar studie aan de modeacademie Berçot in Parijs stage gelopen bij grote merken zoals Marc Jacobs en Jean Charles de Castelbajac. Het eerste deel van haar collectie bestaat uit T-shirts en rompertjes en nog voor de zomer zal haar collectie uitgebreid worden met jurkjes, broeken en jasjes. Larmes de Crocodile is voor kinderen vanaf 3 maanden tot en met 10 jaar oud. Houd de website in de gaten dus!

Naast het krokodillen T-shirt heb ik ook ‘I hate kisses’ & ‘Guns’N’Tears besteld. Alle drie super stoer! Alexander haat het namelijk om kusjes van iedereen te krijgen. Vooral als we naar het park gaan, willen de wat oudere dametjes maar wat graag een bisous aan dat schattige Nederlandse jongentje geven. Hopenlijk begrijpen ze de boodschap 😉

Alle kleding van Larmes de Crocodile is gemaakt van 100 % biologisch katoen. Meryl vindt het heel belangrijk om de huid van kinderen goed te beschermen en tegelijkertijd het milieu. De mouwtjes van de T-shirtjes zijn zijn een keer omgeslagen en vastgestikt, een leuk detail. Een ander leuk detail is, dat het merk zichtbaar op de achterkant van het T-shirt is afgedrukt.

Vind jij Larmes de Crocodile ook zo stoer? Zou jij dit merk graag in de winkel zien hangen?

 

Crocodile print

Krokodillen T-shirt van Larmes de Crocodile

T-shirt van Larmes de Crocodile

Larmes de Crocodile

'Guns'N'Tears'

 

Larmes de Crocodile

Tags: ,

0 Reacties

 • door Meriem Leewis
  Posted 21 april 2013 16:36 0Likes

  Leuke blog weer! Alexander zn haar zit echt top!
  Het ziet er uit als een leuk merk, ben benieuwd naar de website.
  Ga zo direct even spieken!
  Ben erg gecharmeerd van de omgeslagen
  mouwtjes!

 • door Marion Beglinger
  Posted 21 april 2013 16:56 0Likes

  Door jou leren we nog eens wat andere merken kennen, dan alleen maar Hema en H&M! Bedankt weer voor deze informatie en vooral voor de leuke foto's van je zoon!

 • door Ileen Forbes
  Posted 21 april 2013 17:03 0Likes

  Thanks mummy! Er komen op kindermodeblog anders genoeg leuke merken voorbij dus hou alles goed in de gaten mocht je willen shoppen voor je kleinzoon 😉 Maar eerlijk is eerlijk, ik vind dit echt een super tof nieuw merk.

 • door Miranda Huizinga
  Posted 21 april 2013 18:08 0Likes

  Wat een leuke stoere kleertjes en wat ik nog fijner vind: 100% biologisch katoen, joepie!! Ga er gauw eens naar snuffelen! Bedankt voor de nieuwe tips Ileen en knuffeltje aan je fotogenieke ventje!! 🙂

 • door Kitz En Co
  Posted 21 april 2013 18:29 0Likes

  Erg leuk ik heb een kinder kleding winkel en zou dit misschien wel willen verkopen waar of bij wie moet ik dan zijn ??? Grt Wendy Mulders

 • door Ileen Forbes
  Posted 21 april 2013 19:08 0Likes

  Ik stuur je even een privé berichtje via Facebook

 • door Melanie Korver
  Posted 22 april 2013 17:27 0Likes

  Kan ik deze nu al ergens kopen? Ik wil ze alle 3!

 • door Ileen Forbes
  Posted 22 april 2013 19:53 0Likes

  Ja kan! Online op de website van Larmes de Crocodile Melanie. Op de link in mijn blog klikken of naar de hier boven genoemde website gaan. Ze hebben nog veel meer leuke T-shirtjes!

Plaats een reactie