DOUTZEN IN TUMBLE ‘N DRY

De zon schijnt en de temperatuur is lekker zacht. Wat een lekker weer vandaag! Het eerste wat Doutzen vroeg toen ze vanmorgen de zon zag schijnen, mag ik vandaag korte mouwen aan? Doutzen heeft het dus nóóit koud en grijpt elke zonnestraal aan om voor korte mouwen te gaan. Laatst hebben we een super cool blousje van Tumble ‘N Dry gescoord, mét korte mouwen! Het stofje is van kleine bloemetjes en de mouwtjes licht gerafeld. Je kunt het blousje natuurlijk dichtknopen en er een strik inleggen, maar ik vind ‘m ook erg leuk met een shirtje eronder en de knopen open. Lekker eigenwijs en voor nu perfect. Enjoy the sun!
kinderkleding styling

 

tumble blousje
Klik hier om naar de webshop van Tumble ‘N Dry te gaan OF klik hier om direct de details van het blousje te bekijken

Draagt jouw kindje ook zo graag korte mouwen?

Tags: ,

Plaats een reactie