DOUTZEN IN EEN NIEUWE FASE

Op een kleine strubbeling na, is het aankleden van Doutzen altijd vanzelf gegaan. Oké, nu moet ik wel eerlijk zijn. Die tijdelijke Nee fase heeft ze heus wel gehad. Hoewel ik ‘t me eigenlijk niet meer kan herinneren, levert een oude blog het keiharde bewijs. Ze riep blijkbaar al NEE als ik de kastdeur opentrok. En ik lees ook iets terug van angst. Bang dat ze niet dezelfde smaak zou hebben als ik. Gut oh gut. Nou, het is allemaal op z’n pootjes terecht gekomen. Ik heb er ‘s ochtends geen omkijken meer naar. Madame trekt zelf de kast open en kiest haar eigen outfitje uit. En nee, ik leg ‘s avonds geen setjes klaar. Nooit gedaan ook. Ze doet het allemaal zelf. En als modefreak kan ik daar enorm van genieten. Mag ik?

Tot  m’n verbazing en grote lol, doet ze dit ook wel eens voor het slapengaan. En dan bedoel ik, nádat ons pakkie an zoals voorlezen en knuffelen erop zit. Dan piept ze er blijkbaar nog een keertje uit om zich om te kleden. Gisteravond ging ik nog even bij haar kijken. Daar lag ze dan, prinsheerlijk te slapen. Niet in haar pyjama, maar in haar knalgele fietsenjurk. Hét collector item waar we moeilijk afscheid van kunnen nemen. Madame had zich blijkbaar nog een keertje omgekleed.

En verder? De ‘dresses only’ fase hangt aan een zijden draad, want ook broeken komen af en toe weer uit de kast. Zo ook een heel leuk gekleurd broekje van Relaunch. De broeken en colbertjes in de collectie van Relaunch zijn nieuw dit seizoen en vind ik echt een goede toevoeging op de collectie. Slanke pasvorm, leuke kleuren en fijn geprijsd. Ze heeft ‘m gecombineerd met fruitshirt Bobo Choses en haar zilveren gaatjes schoenen, door haarzelf uitgekozen bij H&M. Get inspired 😉

doutzen kinderkleding1. Colbertje Relaunch 2. Shirt Bobo Choses 3. Broek Relaunch 4. Schoenen H&M

Volg jij Kindermodeblog al op Facebook & Twitter voor de laatste kindermodeblogs? 

Tags: , ,

0 Reacties

  • door KidsGoBelgium
    Posted 11 april 2013 07:38 0Likes

    Super leuke outfit en helemaal leuk dat Doutzen het zelf uitzoekt 🙂

Plaats een reactie