NIEUWE LAARSJES DOUTZEN

Ken je dat gevoel? Dat je nieuwe schoenen hebt geshopt die je het liefste mee naar boven neemt zodat je er voor het slapengaan nog even naar kunt kijken én meteen weer zodra je ‘s ochtends wakker wordt?! Deze week had ik zo’n zelfde gevoel met de nieuwe schoenen van Doutzen. Ik was op slag verliefd, net als zij zelf, op deze supergave laarsjes van Koel4kids. De kleur is mooi, het model is lekker stoer en de franjes zijn helemaal hip! Doutzen vindt natuurlijk de hakken he-le-maal de bom en gaat er stampvoetend mee de straat over én door het huis. Oorverdovend soms, mijn kleine madame op hakken. Maar zó herkenbaar, want ik kan me ‘mijn eerste hakken’ nog als de dag van gisteren herinneren. Ik stampte er uren mee door de stenen gang om extra veel hakken kabaal te maken.

Deze laarsjes van Koel4kids – met de naam Klaartje – zijn niet alleen geweldig om te zien, maar ook erg goed voor de voetjes, want er zit een stevig voetbed in. De laarsjes zijn niet goedkoop, maar ik weet echt 100% zeker dat Doutzen er enorm veel plezier van gaat hebben en deze mama dus ook. Get inspired…

Klik hier om ze te shoppen óf voor meer details  

koel4 kids laarsjes

Trui Supertrash

Deze laarsjes lekker online bestellen? Klik dan hier

Benieuwd naar de andere modellen en de jongens collectie van Koel4kids? Klik dan hier

Wat vind jij van deze laarsjes? 

0 Reacties

  • door Claudia Kooy van Rijen
    Posted 12 augustus 2013 09:15 0Likes

    love de trui ook..very nice combi

  • door Tess de Vos
    Posted 12 augustus 2013 09:29 0Likes

    Super leuk!

Plaats een reactie