DOUTZEN IN RUMBL

Vandaag mag ik je voorstellen aan een nieuw kinderkleding merk op Kindermodeblog! Let’s meet Rumbl! Dit nieuwe kinderkleding merk is voor kids van 2 tot 14 jaar en heeft een lekker sportief karakter met een stoer randje. Rumbl is voor kids die comfortabel willen spelen maar tegelijkertijd stijlvol willen zijn. De nieuwe winter collectie gooit drie sferen in de mix!  Terug naar school, vrijheid en reizen en espresse yourself. De komende tijd zullen we op Kindermodeblog een aantal musthaves van deze collectie uitlichten en vandaag trap ik af met mijn eigen favoriet! Het donkerblauwe sterrenvestje. Het is een kortvallend modelletje, bestel ‘m dus niet te klein. Hij is aan de binnen geel gevoerd, met blauwe sterretjes. Ik ben helemaal weg van dit vestje en Doutzen uiteraard ook!

Klik hier om het sterrenvest te shoppen


Klik hier voor meer details van dit sterrenvest

OF klik hier om de gehele Rumble collectie te bekijken
Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

 

Wat vind jij van Rumbl?

Tags: ,

Plaats een reactie