Baby Anna loves Dad t-shirt: Name it


Eerder deze week waren wij totally in love met de outfit combinatie van Sara Lou. De bloemetjes jeans van Name it stond fabulous, helemaal in combi met de Vansjes en grote sterren sjaal!  Vandaag verruilen wij de stoere stijl voor een super leuk item uit de baby collectie!

En, oow wat issie leuk! Baby Anna zien hoe leuk het shirtje is met de tekst print: I  ♥ Dad, van Name it. Welke papa wordt nou niet (als hij dat nog niet was ;-)) verliefd op  zijn dochter met dit lieve shirtje! De kleur van dit shirtje is wit, waardoor het rode hart er lekker uit springt! En.. hartjes zijn hot! Zoals Anna het shirtje draagt op een spijker rokje met gestreept maillootje is natuurlijk super leuk! Het rode komt weer terug en het ziet er lekker eigenwijs uit. Omdat er op dit moment veel maillootjes en leggings te verkrijgen zijn in diverse prints, kun je het shirtje natuurlijk eindeloos blijven combineren.

Omdat dit shirtje wit is, kan deze zowel door little girls als boys gedragen worden! Maar wat misschien nog leuker is: het shirtje is ook te verkrijgen in het donkerblauw! En dit shirtje zal bij alle mummies goed in de smaak vallen. Met de tekst I ♥ Mum kan jouw zoontje al niks verkeerds meer doen toch? 😉
Tip:
Dit t-shirtje is natuurlijk ook super leuk om als  kraamcadeautje te geven! Maak je meteen de papa en mama helemaal happy! 😉

Het ‘I love Dad / Mum t-shirt van Name-it kost €9,95 en is verkrijgbaar bij verschillende NAME IT verkooppunten en brandstores in Nederland. Bel snel naar jouw dichtstbijzijnde NAME IT verkooppunt om te vragen of dit leuke item hier verkrijgbaar is! Get inspired…

Name it babyBaby Anna in haar te schattige I love Dad shirtje! Super leuk in combi met haar gestreepte maillootje!

Wat vind jij van het nieuwe t-shirtje van Anna?

Tags:

0 Reacties

  • door Johanna Versluis
    Posted 21 februari 2013 14:20 0Likes

    cutie

  • door Danielle Wildemast
    Posted 21 februari 2013 15:15 0Likes

    So sweets and dad's love it 🙂

Plaats een reactie