ANNA IN NAME IT


How cute is she? Baby Anna showt aan jullie deze week haar nieuwe Name it outfitje! Het setje is lekker meisjesachtig, maar ook weer niet té. Door de tekst op het shirtje wordt natuurlijk al gauw de aandacht getrokken naar het shirtje. Maar dat is helemaal niet erg, want door de grappige Born in 2013 tekst, mag de hele wereld zien dat Anna in 2013 is geboren. (daardoor zou je dit shirtje natuurlijk ook heel leuk als kraamcadeautje kunnen geven!)

Met de schattige bloemetjes legging maak je het setje weer wat meisjesachtiger en liever. Wij vinden deze combi te gek: lief met stoer! En, wat ook niet geheel onbelangrijk is: het is een heerlijk draagbaar setje. Baby Anna kan lekker rollen en spelen in haar Name it pakje. De kleurtjes van het pakje zijn toch helemaal leuk?

nameit

nameit

nameitTot de volgende keer 🙂

 

Het ‘born in 2013’ t-shirt van Name-it in combinatie met de bloemetjes legging kost samen €19,95  en is verkrijgbaar bij verschillende NAME IT verkooppunten en brandstores in Nederland. Bel snel naar jouw dichtstbijzijnde NAME IT verkooppunt om te vragen of dit leuke item hier verkrijgbaar is!

Tags: ,