SARA LOU IN BLOEMENPRINT JEANS: NAME IT


Door: Danielle

We kijken uit naar de lente! De bloemetjes, beestjes en de bijtjes. En aangezien we hier volgens de weersverwachtingen toch nog even op moeten wachten, halen we de lente graag in huis met heerlijke felle kleurtjes en frisse motiefjes in de nieuwste kindermode. Name it doet dit fantastisch en heeft voor het nieuwe seizoen een geweldige kleurrijke collectie in de winkels hangen.

Sara Lou waant zich nu al in een bloemenparadijs met haar überhippe stretch jeans met bloemenprint van name it. Het soepele stretchkatoen zit super comfortabel en is goed te combineren met felle kleuren, offwhite, mintgroen, maar ook met lichtgrijs zoals bij Sara Lou met een oudroze pastel-getinte sjaal. Zo zie je dat verschillende printjes de totale look juist een beetje rebels en stoer maken en de look niet perse in de perfecte bijpassende kleuren gestyled hoeft te zijn.

Een super pre van name it is dat de broekjes lekker lang zijn. Voor Sara Lou een enorme uitkomst! Naast de gave printjes in broeken en t-shirts hebben ze ook mooie basics in alle kleuren in de collectie, waarmee onze kids fris en fruitig voor de dag kunnen komen.

De ‘Danilla mini twill pant’ kost €21,95 en is verkrijgbaar bij verschillende NAME IT verkooppunten en brandstores in Nederland. Bel snel naar jouw dichtstbijzijnde NAME IT verkooppunt om te vragen of dit leuke item hier verkrijgbaar is

Name It bloem

 

Name It jeans

 

Name It

Name It

Name It

Name It

Check de nieuwe collectie nu op www.nameit.com

 

 

Tags: , , , ,

6 Reacties

 • door Sanne Regoort
  Posted 19 februari 2013 13:21 0Likes

  Oh wat leuk! En die sjaal vind ik ook super. Is die ook van name it?

 • door Kristel Hermsen-Deelen
  Posted 19 februari 2013 13:43 0Likes

  Super gaaf! Ik heb de bloemen versie van H&M in de kast liggen…wilde nog wachten op het zonnetje voor ik haar de broek aan zou doen maar als ik het zo bij Sarah-Lou zie kan het al best…

 • door Danielle Wildemast
  Posted 19 februari 2013 16:29 0Likes

  Thanks, de sjaal is Villa. Heerlijk he, hoe groter hoe beter voor die kleintjes

 • door Danielle Wildemast
  Posted 19 februari 2013 16:30 0Likes

  Kan makkelijk, maar met een zonnetje erbij is het nog fijner!!

 • door Joke Sinnema
  Posted 24 februari 2013 13:11 0Likes

  Heel schattig! En wat een leuk grijs shirtje, waar is die van?

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 11:27 0Likes

  Hi Joke, dank voor je reactie. Het shirt is van Petit Bateau! Groetjes

Plaats een reactie