Z8 BABYKLEDING: VOORJAARSCOLLECTIE 2013/2014


Ook dit seizoen is het Z8 weer gelukt om een gewéldige babycollectie neer te zetten. Waar we bij vele babymerken helemaal hebberig en vrolijk worden van de meisjes collectie, moeten we toegeven dat we bij de Z8 babykleding collectie toch echt van de meisjes én jongetjes collectie helemaal happy worden.

Shine like a star met Z8 babykleding

Waar we al bij vele merken de hippe sterren hadden gespot, kunnen nu ook de kleine stoere kereltjes aangekleed worden met deze leuke print. Het leuke aan de collectie is dat vele items gecombineerd kunnen worden met stoere, jongens items, maar ook kunnen we de sterren print super combineren met de lichtroze tinten voor de meisjes. En… niet alleen de sterren print is super leuk, ook de shirtjes met de (ondertussen) bekende ‘moustaches’, hoedjes en strikjes doen het bij ons goed!

De collectie bestaat uit een aantal unisex kleuren, dit zijn antraciet, grijs mêlee en wit. Daarnaast zijn er ontzettend schattige tricootjes in het lichtroze voor de meisjes en voor de jongetjes zijn er vele lichtblauwe items. De allerleukste items kun je combineren zoals jij ze het állerleukste vindt. Maar.. vergeet vooral niet het mini outfitje af te stylen met de super lieve bijpassende mutsjes en (sterren) sokjes! By the way.. de newborn babycollectie begint vanaf maatje 50 en loopt door t/m maatje 68.

Klik hier om Z8 direct te shoppen 

Dit zijn onze favoriete items van de collectie:

 

Z8 babykleding

Voor de allerkleinste boys! Vinden jullie het pakje ook zo cute?

 

Z8 babykleding

Wat een lief kleurtje is dit! Helemaal leuk gecombineerd met de stipjes en met het fijne gebreide vestje. Let vooral ook op de afwerkingen met de lieve strikjes!

 

Z8 babykleding

En deze look is helemaal super voor alle fashion lovers die al leuke baby kleertjes willen kopen, maar nog niet weten of het een jongetje of een meisje gaat worden 🙂

 

Shop hier de collectie van Z8 

 

Wat zijn jullie favoriete items?

 

 

 

 

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie