Z8 KINDERKLEDING: NIEUWE COLLECTIE


De collectie van Z8 kinderkleding roept bij mij altijd een paar dingen op. Wanneer ik aan Z8 denk zie ik kleding voor me die zacht, zoet, lief en schattig is. En zeker ook; kinderkleding met een sportieve en trendy uitstraling. Maar bij het zien van de nieuwe wintercollectie krijgt het beeld wat ik van Z8 heb, toch even een flinke update! Een groot gedeelte van de nieuwe wintercollectie van Z8 heeft een stoere en ruige uitstraling. Van army groen, bordeaux rood, antraciet (tegen het zwarte aan) tot elleboogstukken, Amerikaanse vlaggen en veel items met strikken prints waar ik dol op ben! Okey okey, ik zie ook nog genoeg baby roze en blauw en ander zoetig spul in de nieuwe Z8 wintercollectie! Maar ik wilde dit toch even met je delen…. Get inspired!

Benieuwd naar meer Z8? Klik hier om de collectie te bekijken

 

Z8 KINDERKLEDING

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

z8 kinderkleding

z8-newborn-shirt-va50

z8-newborn-shirt-va50

newborn-shirt-va50Zin om Z8 te shoppen? Klik dan hier 

 

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Plaats een reactie