Z8 WINTERCOLLECTIE NEWBORN


Ieder seizoen weer kijken wij (en waarschijnlijk vele moeders met ons..) weer uit naar die periode dat de nieuwe collecties weer in de winkels hangen. Nadat we eerst alleen weg hebben zitten dromen bij de mooie plaatjes van de nieuwe collecties, kunnen we dan nu eindelijk shoppen, passen, de stofjes voelen en nieuwe combi’s maken! Één van die wintercollecties waar we echt naar uitgekeken hebben is de newborn collectie van Z8. En weet je wat helemaal cool is? De nieuwe Z8 wintercollectie heeft een feestelijk tintje, want Z8 bestaat alweer 10 jaar! We zien voornamelijk veel coole strakke prints en statements in donkerblauw, roze, mintgroen, zwart en wit. We konden bijna niet kiezen, want echt ALLES is leuk, maar hieronder toch onze favorieten.. Welk item vinden jullie het leukst? Laat het ons weten via de Kindermodeblog Facebook of via een reactie hieronder..

Via deze link kun je de nieuwe Z8 collectie shoppen

Z8 wintercollectie

 

102333a

 

102332a

 

102336a

 

102356a

 

Klik hier om Z8 te shoppen

 

 

Welk item uit de Z8 wintercollectie vind jij het leukst? 

Tags: , ,