Z8 BABYCOLLECTIE ZOMER 2015


Terwijl het nog volop winter is en je nog overal leuke sale items kunt shoppen, komt de zomercollectie alweer om de hoek kijken. Als trouwe fan van Kindermodeblog ken je vast wel het hippe kinderkledingmerk Z8. Om even je geheugen op te frissen….Z8 is een jong en stoer kledingmerk voor jongens en meisjes die maat 50 t/m 128 hebben. Het merk kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en kracht met elkaar te combineren in een geheel eigen stijl. Een tijdje geleden, in deze blog, hadden we het al over de sale van Z8, maar nu heeft het merk ook een hele leuke zomercollectie voor 2015 voor baby’s. De aparte babylijn van Z8 heet Z8 Newborn en heeft leuke babykleding van soepele materialen, met een perfecte pasvorm en veel mooie details. De zomercollectie bestaat uit lieve pastelkleurtjes zoals licht roze en mintgroen, maar ook marineblauw is helemaal hip. De lieve kleertjes zijn echt to die for en zijn er in te gekke printjes zoals streepjes, driehoek figuurtjes, gentleman print en hartjes. Je kan niet anders dan er vrolijk van worden! Echte musthaves zijn bijvoorbeeld de speendoekjes en het trendy romertje met de coole tekst ‘Like my dad’. Maar ook de babypakjes, met bijvoorbeeld namaak bretelsjes, moet je echt even zien. Zoo schattig! Wij worden onwijs hebberig van alle mooie trendy items en raden je vooral aan om even een kijkje te nemen bij de coole mutsjes die Z8 Newborn verkoopt. Een mutsje is namelijk perfect voor de zomer, het staat onwijs hip en het zorgt er ook nog eens voor dat je kleintje minder snel verbrandt. Een echte musthave dus! Heb jij de zomercollectie voor baby’s van Z8 al gespot? Nee? Via de link kun je alle leuke items shoppen. Heel veel shopplezier!

De babycollectie van Z8 shop je in deze webshop

94320a_z8-boxpak-va50 94274a_z8-speendoekje 94276a_z8-jurkje-va50 94287a_z8-mutsje 94289a_z8-shirtje-va50 94295a_z8-rompertje-va50

Klik hier om de Z8 Newborn zomercollectie te shoppen!

Tags: