Doutzen in Swearhouse

Doutzen zit momenteel compleet in de jurkenfase!  Moeders vindt dat geen enkel probleem. Het enige lastige vind ik soms dat ik niet de juiste longsleeves heb om haar mouwloze jurkjes mee te combineren. De kleur is niet goed of wanneer de mouwen helemaal effen zijn, vind ik de combinatie met een effen jurkje wat eentonig worden. Haar nieuwe longsleeve van Swearhouse kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. Door de vrolijke confettilook, zijn de armen niet meer saai en is de combinatie met een effen mouwloos jurkje ineens niet zo truttig meer. Leuk merk dat Swearhouse! Swearhouse is van Rotterdamse bodem en combineert kunst en mode. Dat zorgt voor flitsende items!  Elk item is met de hand gemaakt en maakt elk kledingstuk een piece of art, made with love. Maar uiteraard mag deze kunst wel in de wasmachine 😉 De kleine, maar originele collectie is fijn geprijsd en verkrijgbaar bij Bonbonontheblock. Check it out —-> Swearhouse

Swearhouse kidsSwearhouse kids

inspiratie kinderkleding

Swearhouse kids

Swearhouse kids

 

Webshop Bonbonontheblock

Tags: , ,

Plaats een reactie