BROER EN ZUS IN SWEARHOUSE KINDERKLEDING


Door: Marlous

Ongeveer een half jaar geleden besloot ik een Instagram account aan te maken (better late then never) en ik was eigenlijk meteen verslaafd. Wat een inspiratiebron voor leuke kinderkleding over heel de wereld! Uren kan ik speuren naar (voor mij) nieuwe kinderkleding merken in binnen- en buitenland. Met Instagram gaat dat zo makkelijk. Als ik aan het instagrammen ben, heb ik altijd het gevoel dat de wereld net een beetje kleiner is.

Onlangs was ik weer aan het rondkijken op Instagram en vond ik dit leuke kinderkledingmerk, waar ik heel snel twee items heb besteld. Het Rotterdamse Swearhouse combineert kinderkleding en kunst met elkaar. Elk item is met liefde hand gemaakt en dat kan je zien en voelen. De unieke kleurrijke prints zijn van hoge kwaliteit en het gebruikte materiaal is heerlijk zacht. Vrijwel alle kleding is gemaakt van eco-vriendelijke materiaal.

Vloeken mag natuurlijk niet, maar ‘Potverdikkie’ wat word ik blij van dit leuke merk 😉 Timo draagt hier de All Eyes trui van biologisch katoen van Swearhouse, gecombineerd met een grijze jeans van Noppies, sjaal en sokken van H&M, muts met leger design van Barts en stoere stevige stappers van Timberland. Sanne draagt hier de feestelijke Confetti romper van Swearhouse samen met een legging met leuke verfspetters van Sweet Luka Mo en witte Converse gympen.

Wat vind jij van het merk Swearhouse? En volg je Kindermodeblog al op Instagram?

Je kunt Swearhouse hier shoppen

IMG_7259

IMG_7329

IMG_7336
Klik hier om swearhouse te shoppen

 

 

 

Wat vinden jullie van dit merk?