Scotch R’Belle top 6


Die sneeuw buiten kan me gestolen worden! Ik heb zin in het voorjaar. En dat gevoel wordt alleen maar versterkt door alle nieuwe zomercollecties. Zo stuitte ik bij Kixx-online op weer wat nieuwe items van Scotch R’Belle en ja, daar begint het wel van te kriebelen! Zo heeft Scotch een geweldige navy oudroze geprinte chinopants met glitterriempje in de collectie, die je leuk kunt combineren met een effen t-shirtje en bootschoentjes eronder. Maar ook van de suits krijg ik spontaan zin een middagje strand. Hier mijn top 6, maar er is natuurlijk nog veel meer!

 

Check —–> Scotch R’Belle

scotch-rbelle-suitscotch-rbelle-suitscotch-rbelle-setscotch-rbelle-sweattuniek

scotch-rbelle-chinopants-girlscotch-rbelle-short

 

Welke items van Scotch R’Belle zijn jouw favoriet?

Tags: ,

Plaats een reactie