Scotch R’Belle kinderkleding


Een merk wat een nieuwe collectie niet in één keer uitlevert, maar ons keer op keer verlekkert met wat nieuws is Scotch R’Belle!  Dit merk is razend populair in Nederland en als je de nieuwe collectie goed bekijkt, dan snap je wel waarom.  In de aller nieuwste levering komen we weer de meest hippe en trendy kindermode items tegen. Wat dacht je van een grijs tricot shortje van subtiele glitterstof met gevlochten tailleband? Of een lekker kek overall print flower pants? Of ga je misschien voor de Isabelle Marant – look a like – voor jouw girly fashionista? Wij wensen je in ieder geval veel succes met kiezen….

Bekijk snel alle items bij Kixx 

scotch-rbelle-vest

scotch-rbelle-flowerpants-girl

scotch-rbelle-shirt

scotch-rbelle-short-girl

 

Shop hier de Scotch R’Belle collectie

 

 

 

Ben jij ook zo weg van dit merk?

Plaats een reactie