SCOTCH SHRUNK/ R’BELLE ZOMERCOLLECTIE


Het zijn donkere, maar gezellige dagen. Het zonnetje zit verstopt achter de wolken. De kerstboom staat te pronken in de kamer en de voorbereidingen op de leuke, maar -stiekem best drukke- feestdagen zijn in volle gang. Waarom niet even wegdromen op hagelwitte stranden met strak blauwe luchten? Bij het zien van de eerste zomerse levering van de nieuwe collectie van Scotch R’Belle en Scotch Shrunk kan dat prima! De kinderkleding van dit merk bezorgt je spontaan zomerkriebels. Ik zie de kids al met hun gebruinde koppies in de leuke kinderkleding van Scotch rondhuppelen. Ik heb alvast een paar van mijn favorieten geselecteerd en zal je binnenkort laten zien hoe je deze leuk kunt combineren. Blijf Kindermodeblog volgen….

Klik hier om de gehele meisjescollectie van Scotch R’Belle te bekijken  OF hier voor de jongens collectie Scotch Shrunk

scotch-rbelle jasje

scotch r'belle zomercollectiescotch-soda-sweater

scotch-soda-shirtscotch r'belle zomercollectie
Klik hier om Scotch R’Belle te shoppen

OF klik hier om Scotch Shrunk te shoppen

 

 

Welk van deze items vind jij de allerleukste?

Tags:

Plaats een reactie