Nieuw merk gespot: Livly kinderkleding


Door: Sanne

Af en toe heb ik ook nog eens behoefte aan chique. Een beetje ‘kak’ zoals men dat noemt. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor Romy. Het hoeft namelijk niet altijd hip, trendy en kekke kleuren. Het ligt ook een beetje aan het weer, dat wel. Op ietwat sombere dagen (die zijn er genoeg in Nederland) pak ik ook vaak wat ‘simpels’ uit de kast. Laten we wel wezen, simpel is meestal chique. En daar houd ik ook wel van. Tijdens mijn ‘inspiratie’-dagen kwam ik wel een heel leuk merk tegen waar ik nog niet van had gehoord. Het is overigens wel te koop bij sommige Nederlandse websites. Het is daarentegen ook zeker niet onbetaalbaar. Mijn¬†favoriete items heb ik voor jullie op een rijtje gezet..

 

Wat vind jij van Livly kinderkleding?

Livly kinderkleding is te koop bij Nelly.com en Babyshop.com

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie