Gespot: Organic Zoo


Door: Sanne

Ik zag dit merk bij Purestarters al een paar keer voorbij komen, toen ik voor Shampoodle bij deze webshop aan het kijken was. Organic Zoo viel mij wéér op. Ik wil dit graag met jullie delen!
Misschien kent een aantal van jullie dit leuke merk uit Engeland al, maar degenen die er nog nooit van hebben gehoord, zullen wellicht érg enthousiast worden. Organic Zoo, veel te leuk dit merk!

Zoals het woord al zegt, is het gemaakt van organische stoffen en dat maakt het uiteraard weer wat interessanter. Ik hou van hun eenvoud, maar tóch het unieke ervan. De nadruk is gelegd op basic met hier en daar een leuke kleur erdoorheen. De t-shirts met grappige teksten zijn té cute (“my first shoes” is uiteraard mijn favoriet) maar heb je de truitjes al gezien?!

Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Ga snel kijken en oordeel zelf ——> Organic Zoo

Organic Zoo is bij Purestarters te koop

Wat vind jij van Organic Zoo?

 

Tags: , , , ,

1 Reactie

  • door Roos
    Posted 6 januari 2013 12:42 0Likes

    Ja, ik hou ook wel van die eenvoud op z’n tijd. Ik ga gelijk ff kijken

Plaats een reactie