Nieuw kinderkledingmerk gespot: Wildfox


Door: Sanne

Het was weer zover, die bekende kriebel in m’n buik. En die heb ik alleen als ik écht iets hééééél leuks zie. Na een aantal weken zonder deze kriebel achter internet te hebben gezeten, was ik blij dat ik dit gevoel weer had op deze regenachtige ochtend.

Tijdens het surfen op yoox.com, waar je overigens ook veel inspiratie  op kunt doen voor je kids, kwam ik het merk Wildfox tegen. Eigenlijk heeft dit merk alles waar ik normaal erg warm voor loop; vintage, kleur, gekke prints en een unieke stijl. Ik ben toen gelijk naar hun eigen internetsite gegaan en kwam er toen achter dat ze niet alleen een enorm vette collectie hebben voor ons maar ook voor de kleintjes!! De kriebel nam de overhand en ik wist van gekkigheid niet meer waar ik moest kijken.

Om jullie een idee te geven waar precies die kriebel vandaan kwam, heb ik uiteraard mijn favo items op een rijtje gezet.. Enjoy! 😉

Klik hier om naar Wildfox te gaan

Wat vind jij van Wildfox?

 

 

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie