WILDFOX | 5 MUSTHAVES


De musthaves van dit merk mag je écht niet missen! Voor iedereen die dit toffe merk nog niet kent hebben we nog even een kleine introductie. Let’s meet Wildfox! Wildfox is oorspronkelijk een vintage merk voor dames uit Los Angeles dat zich voornamelijk bezig hield met wollen kleding. Het merk bestaat sinds 2007 en heeft inmiddels een uitgebreide, volwaardige collectie voor dames ontwikkeld. Daarnaast zijn ze in 2009 begonnen met het kleine zusje van Wildfox: Wildfox Kids. De kidscollectie is een vertaling van de dameslijn en heeft écht voor ieder wat wils; van mooie zachte kleuren en romantische designs tot felgekleurde items met vrolijke opdrukken. Vintage, minime looks, brede keuze, klinkt goed toch? Zijn jullie al enthousiast? Wij in ieder geval wel, en we hebben op de site van Wildfox onze 5 absolute musthaves geselecteerd.. Nieuwsgierig geworden? Geen probleem.. 😉 Via de link hieronder kun je nog véél meer van de Wildfox kids collectie zien.. Wat vinden jullie van dit merk? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd!

Via deze link bekijk je de hele collectie van Wildfox Kids

klt54253d_ssea_1_4ycj59552d_ssea_1_3klt54271c_ktcl_1_4ylt61335d_inda_1_2

kvv79193c_ssea_1_4

Via deze link bekijk je de hele collectie van Wildfox Kids

Wat vind jij van dit merk?

Tags: ,