Nieuw kinderkledingmerk gespot: The Brand


Voor dit merk zou ik het liefst het eerste de beste vliegtuig naar Zweden pakken. Wat een geweldige collectie, wat een toffe kinderkleding. The Brand is eigenzinnig, gedurfd en lekker uitbundig. Dit is kindermode waar ik blij van word en eerlijk gezegd is dit dé kleding waar ik voor mijn eigen outifts ook inspiratie uithaal. Ik ben helemaal verliefd op de leggings met vierkante kniestukken. Vooral die streepjeslegging is hot. Maar er is meer, véél meer. Ook voor jongens. En voor babies. Yep. I love The Brand!  Wat jij?

The Brand_Sweden_kindercollectie_trendy kindermodeThe Brand_Sweden_kindercollectie_trendy kindermodeThe Brand_Sweden_kindercollectie_trendy kindermodeThe Brand_Sweden_kindercollectie_trendy kindermodeIn Nederland is The Brand alleen verkrijgbaar bij Daan en Lotje: klik hier

Wil je zoveel mogelijk zien van dit merk? Klik dan hier

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Wendy
  Posted 16 juni 2012 20:51 0Likes

  fantastisch merk!!!! Eerst laat je me kennis maken met Shampoodle en nu dit. Niet goed voor de knip. 😉

  • door Free
   Posted 19 juni 2012 16:37 0Likes

   Sorry!!! Hihi… 🙂 Je bent trouwens de eerste die reageert….ben me daarom wel aan het afvragen of wij de enige zijn die het zo cool vinden?

 • door Wendy
  Posted 19 juni 2012 21:09 0Likes

  Ik heb ook al wat besteld… Hihi! Er gaat zeker nog meer komen.

 • door jacqueline
  Posted 11 september 2012 17:53 0Likes

  Oh wat leuk! Vanaf januari ga ik in stockholm wonen met mijn man en zoontje van bijna 3. En ik dacht dat ik de nederlandse merken wel ging missen, maar ik denk toch dat t helemaal goed gaat komen!

Plaats een reactie