BOBO CHOSES

Jeeeeeeej! Ik heb een nieuw merk ontdekt en dat moét ik met je delen. Het heet Bobo Choses. Tot twee weken geleden had ik nog nooit van dit merk gehoord. Inmiddels heeft Doutzen een hele gave Bobo Choses trui en voelt het alsof ik dit merk al járen ken.
Ken jij Bobo Choses al? Of klinkt die naam je bekend in de oren? De laatste tijd staat Bobo Choses vaak in de bladen, wat me eerlijk gezegd niet zo bewust was opgevallen. Toen ik Doutzen d’r nieuwe trui aan een vriendin showde (én liet voelen, want hij is zó zacht) ging bij haar een belletje rinkelen. Bobo Choses? Daar heb ik iets over gelezen….
Deze week bladerde ik zelf weer eens een stapel tijdschriften door en kwam ik Bobo Choses verdacht vaak tegenWinking smile. Ik zeg het je, dát beloofd wat!
Wat ik nou zo leuk vind aan Bobo Choses zijn de prints en de mooie kleuren. Het ziet er allemaal best simpel uit, maar toch is ‘t origineel. In Nederland wordt Bobo Choses verkocht bij Little Sahou, een fijne webshop met wat exclusievere kindermerkkleding.
Bobo choses krijgt van mij een plekje op mijn favorieten-lijstje.
Ik kijk nú al uit naar de nieuwe collectie……Bobo Choses
” BOBO CHOSES is een jong, Spaans label dat is ontwikkeld door designstudio Otto&Olaf in Barcelona. Ontwerpers Laia Aguilar en Adriana Esperalba wilden een kinderkledinglijn neerzetten die nét even anders is: simpel, comfortabel en origineel. Het merk Bobo Choses staat dan ook voor eenvoud, kinderlijkheid en elegantie en heeft een altijd zonnige uitstraling!
Voor de voorjaars- en zomercollectie van 2011 maakten de ontwerpers van BOBO CHOSES gebruik van diverse stoffen en materialen, zoals 100% pure katoen, mooie denimstoffen en hoogwaardige fleece. Verder is er gekozen voor in het oog springende kleurencombinaties waarbij felle, sprankelende kleuren afgewisseld worden met meer ingetogen tinten. Het leverde een palet op met kleuren als roest, curry, groen, grijs en oudroze. Al met al is het een collectie geworden met een frisse uitstraling en hier en daar opvallende, artistieke accenten.”
Doutzen in haar nieuwe trui van Bobo Choses
Doutzen in Bobo ChosesDoutzen in Bobo ChosesBobo ChosesBobo ChosesBobo ChosesBobo Choses
Vind jij net als ik Bobo Choses ook zo’n leuk merk? Of heb jij een andere mening? Voel je vrij om te reageren op ♥Kindermodeblog.nl en plaats onder deze blog jouw reactie!

Klik hier om naar de webshop van Little Sahou te gaan.
Wordt FAN van♥Kindermodeblog.nl op Facebook Klik hier.

Tags: , , , ,

0 Reacties

 • door Rosie
  Posted 5 juni 2011 11:29 0Likes

  Mooie kleuren hebben de kleertjes van Bobo Choses. Doutzen ziet er weer zo lief uit in dat kersentruitje!

  • door frederieke
   Posted 5 juni 2011 12:37 0Likes

   Dankje Rosie! Ja he, Bobo Choses heeft echt mooie kleuren. Lijkt me ook wel leuk om sommige items juist weer met neon achtige kleuren te combineren. Nahja, leuk merk iig!

 • door Laura
  Posted 6 juni 2011 12:04 0Likes

  Leuke tip, erg leuk merk!

 • door Lien
  Posted 7 juni 2011 09:55 0Likes

  Jeetje!! Wat een lieve mooie kleertjes en wat is Doutzy toch een ontzettend knap lief meisje! xx

  • door frederieke
   Posted 7 juni 2011 15:10 0Likes

   Dankje Lien. Heb nog veel meer leuke kleertjes voor je in petto! Als Fiene er lief/leuk/hip uitziet dan mail je maar; I LIKE!

 • door Ellie
  Posted 8 juni 2011 23:02 0Likes

  Oké, oke. Ik stop nu met consuminderen. Dit is echt te gek!

Plaats een reactie