KINDERWINKEL TIP: KIDSSTORE IN HAARLEM

Vandaag neem ik jullie mee naar Haarlem! We gaan langs bij Kidsstore Haarlem. Dit is een mega leuke kinderwinkel met een kinderkapper aan boord. En een hele lieve eigenaresse. Dus als je in Haarlem woont, of je bent er in de buurt, sla deze tip op: want zeker een bezoekje waard. Woon je net als ik niet in de buurt? Dan gaan we natuurlijk gewoon online langs bij deze leuke kinderkleding webshop. Deze webshop wordt steeds leuker en leuker! Wat begon als kinderkapper met een klein assortiment aan kinderkleding, breidt langzaam aan steeds verder uit! Er zijn ook online steeds meer gave items te ontdekken. Neem hier dus regelmatig even een kijkje om te zien wat voor leuks er allemaal is. In de webshop van Kidsstore Haarlem hebben ze zowel gave kinderkleding als heel leuk speelgoed, en zeker met de kerstvakantie in aantocht, een extra vermelding waard.

Zelf heb ik ook al verschillende items van deze kinderwinkel thuis in de kledingkast van Oliver – momenteel meer een doos te noemen ivm ons tijdelijke onderkomen en de verbouwing, het einde is in zicht halleluja-  maar vandaag duik ik in de webshop van Kidsstore Haarlem, laat ik een aantal van mijn favoriete items aan jullie zien, én ga ik jullie in het kort wat meer vertellen over vijf van hun leuke kinderkledingmerken.

YOUR WISHES
Your wishes, een kinderkleding merk van Nederlandse bodem kenmerkt zich door haar zachte en kindvriendelijke items. De zachte stoffen in populaire kleuren, zijn gemakkelijk te mixen en matchen tot draagbare en comfortabele looks. Kidsstore Haarlem heeft ook een geweldige collectie van Your Wishes in de webshop, neem snel een kijkje via deze link naar collectie van Your Wishes. Welk item is jouw favoriet?

ONE DAY PARADE
Nog zo’n tof Nederlands kindermode merk waar wij elk seizoen wel wat toffe items van scoren! De kleuren zijn altijd erg on point, niet te schreeuwerig maar zeker ook niet saai. Alles gemaakt van lekkere sweatstoffen, precies wat kinderen nou het allerliefste dragen. Heb jij dat gave “Trombone” pak al gespot? En die leuke trui met eendjes erop? Check snel deze leuke items, met fijne korting!!


THE NEW
Ook het kindermodemerk ” The New” is een vermelding waard. De collectie van The New is trendy, maar geeft ergens ook een klassiek gevoel. Het kleuren palet is warm, en dat is erg fijn in deze periode van het jaar. KidsStore Haarlem heeft echt leuke dingen van The New kinderkleding ingekocht, hier zit vast en zeker iets voor je tussen. Heb jij al iets van The New in de kinderkleding kast van je kids?

BOBO CHOSES
Het voelt een beetje alsof ik over Bobo Choses eigenlijk alles al gezegd heb wat er te zeggen valt, in de afgelopen 10 jaar. Toen ik Kindermodeblog begon, was dit een van mijn eerste “kidsfashion” ontdekkingen in kindermode land. Ook mijn eigen twee schatten hebben hier heel wat items met veel plezier van gedragen – Oliver die nu 8 jaar is, draagt gelukkig nog steeds Bobo! Doutzen is “helaas” te groot geworden voor kinderkleding 😉 Ik blijf alle gave kindermode op de voet en met veel plezier volgen, en ik check dan ook ieder seizoen met een kriebel van enthousiasme in mijn buik direct de nieuwe collectie van dit supercoole Spaanse kinderkleding merk. Dat KidsStore Haarlem ook Bobo Choses verkoopt, vind ik echt een wel mega pluspunt, hihi 😉 Check snel de Bobo items in hun webshop, ze hebben hele leuke dingen!

AMMEHOELA
Ik weet nog toen Ammehoela nét begon…die meiden kwamen toen bij me langs op kantoor om te vertellen over hun kindermode ondernemers plannen en lieten mij hun eerste items en stoffen zien. En moet je nu zien waar Ammehoela gekomen is, wow! Ammehoela is in vrij korte tijd uitgegroeid tot zeer populair kindermode merk, en ze hebben elke keer weer een leuke collectie! Ammehoela staat voor eigenzinnigheid ( hun eigen woorden ) en voeg daar duurzaamheid aan toe als één van hun belangrijke pijlers. Bij KidsStore kun je in ieder geval genoeg eigenwijze looks scoren, die je kunt afstylen met zo’n toffe jas van Ammehoela. Ik zeg, mixen en matchen maar, dat Ammehoela!

Welke van deze 5 kinderkleding merken spreekt jou het meeste aan? Leuk als je het laat weten!

Plaats een reactie