WEBSHOP TIP | POMME DE JUS


Next stop! Aankomende woensdag 9 september komt Kindermodeblog Rotjeknor onveilig maken 😉 We komen naar de prachtige kinderwinkel Pomme de Jus en het is nu de hoogste tijd om deze parel van een kinderwinkel aan je voor te stellen! Let’s meet Pomme de Jus, de eigenwijze kinderkleding winkel van Lonneke en Rienke!

Een aantal weken terug kwam ik zelf voor de eerste keer in de winkel van Pomme de Jus. Wat werd ik enorm blij verrast! Een prachtige frisse kinderwinkel, met yup, heel veel leuks! Bij Pomme de Jus kun je je modehartje op hol laten slaan, want er hangt teveel moois en leuks in de rekken. Van bekende én minder bekende kinderkleding merken. Er is echt enorm veel keus. Een kleine greep. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bobo Choses, Simple Kids, Bengh en Bellerose? Of haal herinneringen op met Levi’s en Oilily. Stiekem toch wel leuk om je eigen kinderen in jouw ‘gouwe ouwe’ te zien rond banjeren. Bij Pomme de Jus scoor je ook super snoezig speelgoed, geweldige hebbedingen voor de kinderkamer en gave cadeautjes waarmee je vol zelfvertrouwen op een verjaardag of kraamvisite kunt verschijnen.

Niet alleen de winkel is een lust voor het oog, ook de webshop van Pomme de Jus ziet er echt tip top uit. Fris en inspirerend en het shopt erg lekker. Eigenlijk vind ik dat je zowel de webshop als de winkel eens een bezoekje moet brengen!

En lijkt het jou leuk om je kids professioneel te laten fotograferen en door mij te laten aankleden? Kom dan aanstaande woensdag langs. Wij zijn aanwezig met onze Back to School tour en staan vanaf 11:00 uur voor je klaar. Trommel je vriendinnen op en kom gezellig met de kids naar Rotterdam. Doe mee aan de styling en fotoshoot en ontvang een supergave goodiebag. Het wordt gezellig!! Ik hoop jullie te gaan zien! Maar neem eerst eens online een kijkje bij deze toffe shop. Have fun!

Je kunt via deze link direct naar Pomme de Jus

esthex ned2 unnamed (1) ob41fRCM g8mpuGC1 unnamed ObjrTMCN unnamed (11) unnamed (2)

Klik hier om te shoppen bij Pomme de Jus

Wat vinden jullie van deze winkel? Zijn jullie er al eens geweest?

Wil je trouwens meer info over AS woensdag, klik dan even hier

Tags: , ,

Plaats een reactie