10 X DE LEUKSTE SPAANSE KINDERKLEDING MERKEN

Holaaa coole kids! De zomer in Nederland is aangebroken (de regen van deze week denken we even weg ok?!) en oh wat hebben wij zin om weer lekker op vakantie te kunnen. Om je toch het idee te geven van die leuke zomervakantie in het fijne Spanje, halen wij gewoon het zonnige Spanje onze kant op! Wij hebben namelijk de leukste inspiratie aan toffe Spaanse kinderkleding merkjes voor je op een rij gezet. Pampampampam…. zie hier: onze top 10!

#1 Picnik Barcelona
Het merk Picnik Barcelona hebben we op Kindermodeblog al vaker in de spotlight gezet, en dat is niet voor niks: dit merkje blijft een topper. De collectie van Picnik Barcelona is gemaakt van fijne, zachte materialen in een speels design met een comfortabele pasvorm. Picnik Barcelona laat zich inspireren door vintage illustraties en ieder kledingstuk wordt met liefde en aandacht lokaal geproduceerd in Barcelona. Trendy kleurtjes en de verrassende vintage look prints maken de collectie geliefd bij ouders en kids!

#2 Tinycottons
Het kinderkledingmerk wat opa’s en oma’s kiezen voor kwaliteit, ouders voor het design en kinderen voor het comfort en plezier – zo verwoord het superleuke merkje Tinycottons het zelf. En dat is te zien, want het plezier straalt van de collectie af! Tegelijkertijd zijn de ontwerpen verfijnd en heeft iedere collectie weer een prachtig kleurenpallet. De stijl van Tinycottons is modern, mooi in haar eenvoud en de ontwerpen zijn uitgevoerd in vele gave printjes. Het Spaanse merk begon in 2012 als een familiebedrijfje, hecht een grote waarde aan kwaliteit en produceert de collectie op een eerlijke manier in Europa. Achter ieder collectie zit een verhaal en Tinycottons hoopt alleen maar ‘favoriete kledingstukken’ te maken, die kids voor altijd zullen blijven onthouden!

#3 Bobo Choses
Het Spaanse merkje Bobo Choses spreekt de taal van kids: de speelse collectie in een altijd comfortabele fit worden ontworpen in een oude speelgoed fabriek, om de hoek van de Mediterraanse zee. Stel je even voor! Niet gek dat de ontwerpers van Bobo Choses zichzelf beschrijven als ‘kids stuck inside adults’: de ontwerpstudio van dit merkje is letterlijk een grote speeltuin! Seizoen op seizoen weet Bobo Choses ons weer te verassen met een mix van trendy design en draagbare items in speelse en vrolijke prints. Het merk is en blijft daarom zeker één van onze Spaanse favorieten.

#4 Lötiekids
Het merk Lötiekids weet keer op keer ons hart te veroveren! De kinderkleding van Lötiekids is makkelijk draagbaar, tijdloos en comfortabel. Daarnaast is de collectie met aandacht voor afwerking en details vervaardigd in Barcelona en bijna geheel unisex. De mooie kwaliteitskledingstukken gaan daarom dubbel zo lang mee: van broertjes naar zusjes en andersom, ieder kind voelt zich blij in Lötiekids! Super praktisch. En hoe leuk dat dan de ontwerpen ook nog eens zijn om hebberig van te worden? Basic modelletjes met makkelijk te combineren printjes en pasvormen geïnspireerd op de Japanse snit met een nordic touch. Het merk Lötiekids blijft een lievelingetje onder de kinderkledingmerken!

#5 The Animal Observatory
Voor de kleine dromers en de denkers is daar een andere Spaanse favoriet: maak kennis met The Animal Observatory. Dit gave kinderkledingmerk ontwerpt iedere collectie vanuit hun eigen ideologie en ontwerp filosofie, zo hebben ze zelfs een manifest geschreven! Moedige uitspraken als ‘We zijn zo eerlijk als dieren en zo slim als kids’, ‘Iedere ochtend wanneer we onze kledingkast openen zullen wij oude liedjes zingen voor een nieuwe wereld’ en ‘Liefde boven alles. Gelijkheid boven alles. Vriendelijk zijn boven alles.’ geven nog extra betekenis aan de gedurfde en kleurrijke collectie. Iconische items met een rock ‘n roll attitude en een zichtbaar artistieke handtekening maakt The Animal Observatory een merk als geen ander!

#6 Fresh Dinosaurs
Laten we ons even inbeelden dat we nu op het prachtige Spaanse eiland Mallorca zijn… ik droom al weg bij het idee van de witte stranden en de azuurblauwe zee. Het volgende Spaanse merkje wat we heel graag met jullie willen delen is ontstaan in dit tropische paradijsje. Het merk Fresh Dinosaurs is daarom ook geïnspireerd op de liefde voor de zee, strand en het zout op je lippen en in je haren na een hele dag zandkastelen bouwen. En dat zie je wanneer je naar de collectie kijkt van dit té leuke merk! Een goede dosis fun en kleur waar kids vrolijk van worden, met tegelijkertijd een tijdloze, naturel uitstraling. Daarnaast is het merk een topper wat betreft comfort: speelpret verzekerd in de comfi items van Fresh Dinosaurs!

#7 Piñata PUM
De missie van het Spaanse kinderkledingmerk Piñata PUM is om kinderen goed te laten voelen in wat ze dragen! Ieder kind is anders en waar de één een heerlijk bijdehandje is, kan de ander soms juist wat verlegen maar met een geniaal gevoel voor humor. In de collectie van Piñata PUM vind je voor ieder eigen karaktertje een goede match! De kledingstukken zijn casual, kleurrijk en origineel in hun vrolijke printjes die perfect de onbevangen spirit van opgewekte kids vertalen naar een krachtig ontwerp. In de uitgesproken collectie van Piñata PUM is alle ruimte voor authenticiteit, spontaniteit en creativiteit!

#8 Motoreta
Had jij al van deze Spaanse topper gehoord? Het kinderkleding merk Motoreta is de perfecte mix van tijdeloze ontwerpen en trendy items. De stijl is te omschrijven als klassiek, modern en artistiek. Daarnaast zijn de kledingstukken een voor een prachtig afgewerkt en van een kwaliteit waar we als ouders van wildebrassen blij van worden! Motoreta vindt haar oorsprong in Sevilla, en de ontwerpers met een achtergrond in architectuur, laten zich voornamelijk inspireren door de mooie gebouwen en sfeer van deze Spaanse prachtstad. Dit zie je maar al te goed terug in de kleding en prints, bestaande uit strakke lijnen en speelse, moderne kleurvlakken en combinaties. Het te leuke merkje is zich ook erg bewust van haar voetafdruk en produceert duurzaam en lokaal. Elk kledingstuk uit de collectie van Motoreta is een draagbaar kunstwerkje!

#9 Nadadelazos
Het supergave Spaanse merkje Nadadelazos heeft een missie wat betreft kinderkleding, namelijk om kinderen te kleden als échte kinderen. Dat houd in, kleding waarin kinderen genoeg ruimte en vrijheid hebben om te spelen en de wereld te verkennen! De designs van Nadadelazos zijn bijzonder, comfortabel en zeer kleurrijk, alsof ze direct zijn ontstaan uit een kinderlijke fantasie. Wij houden van de leuke ontwerpen van dit Spaanse merkje: de kledingstukken van goede kwaliteit staan voor avontuur en plezier. Laat kids maar lekker spetteren in modderplassen, vies worden tijdens het hutten bouwen, onderuit gaan tijdens het voetballen en net zo vrolijk weer twee minuten later tegen die bal trappen. Een betere boodschap voor een kinderkleding merk bestaat er niet toch?

Nadadelazos

#10 Mayoral
Misschien had je dit merkje niet in dit lijstje verwacht, grappig, want wij ook niet! Maar wij waren zo positief verrast door de nieuwe collectie die we spotten bij Kixx-online, dat dit Spaanse kinderkleding merk dit keer niet in dit lijstje kon ontbreken! Met een hippe, vernieuwende stijl weet Mayoral dit keer ons frisse nieuwe inspiratie te geven wat betreft kindermode. De lieve uitstraling die we van dit merk gewend zijn krijgt nu een stoer randje door de vrolijke fellere kleurtjes en stoere items. Wij vinden dit superleuk om te zien!

Mayoral

Tags: , , ,

Plaats een reactie