TIP: 5X MOOIE DAMESLAARZEN

TIP: 5X MOOIE DAMESLAARZEN

Zoals jullie weten heb ik een groot zwak voor mooie schoenen. Zowel voor kinderen als voor dames! Schoenen “maken” de outfit zeg ik regelmatig, en daarom vind ik het altijd erg belangrijk om een outfit met de juiste schoenen af te stylen. Ik heb trouwens ook een zwak voor mooie herenschoenen, maar daar zal ik jullie vandaag maar niet mee lastig vallen haha. Op het gebied van kinderschoenen heb ik heel duidelijk mijn favoriete merken. Ik heb al eens een keer eerder een blog geschreven over mijn favoriete kinderschoenen merken  Dit is een heel handig lijstje die ik er vaak weer even bij pak als ik zin heb in een online kinderschoenen rondje, of als ik leuke schoenen zoek voor mijn eigen kinderen of voor de kids van mijn styling klanten. Ook over de kinderschoenen van Shoesme, deel ik regelmatig leuke nieuwtjes en combinatie inspiratie. Kunnen jullie je deze leuke combinatie look nog herinneren, met de zwart zilveren cowboy laarsjes?

Mooie dameslaarzen
Maar goed. Vandaag geen rondje kinderschoenen inspiratie maar een paar tips voor hele leuke en mooie dames laarzen. Door de wisselende seizoenen, wat de mode ook zo interessant en leuk maakt vind ik, kun je ook je schoenen vaak afwisselen. Nu we in de winter aangekomen zijn, brengt me dat natuurlijk bij mooie dames laarzen. Een paar mooie dames laarzen mag niet in je garderobe ontbreken vind ik. Niet alleen omdat het een lekkere warme musthave is, maar ik vind ook dat mooie dames laarzen heel goed passen bij je winterkleding, en bij je winter look en feel. Wist je dat er een tijd was dat de laars veel meer gedragen werd door mannen dan door vrouwen? Ik zie dat echt helemaal niet voor me trouwens, en ik ben blij dat de rollen tegenwoordig zijn omgedraaid haha. Ik ben dol op mooie laarzen, in combinatie met gave jeans, bijzondere en zwierige jurken, en kleurrijke knits.

Tips voor als je gaat kiezen!

Mocht je nog van plan zijn om een paar nieuwe dames laarzen aan te schaffen, dan wil ik je graag een paar tips geven. Hoe prachtig die hoge hakken ook zijn, bedenk van te voren goed, of jij de persoon bent die graag op hakken loopt. Het is zonde als de laarzen in de kast blijven staan, in plaats van dat jij ze met veel plezier gaat dragen. Houd je van een sportieve coole look? Kijk dan eens naar ” Chelsea laarzen”. Deze zijn echt helemaal on trend, heerlijk warm, vaak ook goed regen en winter proof, en ze zitten echt super lekker. En als laatste tip, draag jij meer strakke kleding of juist meer wijde broeken etc? Mijn tip is namelijk om in de tegenovergestelde richting te denken. Draag jij meer strakke kleding? Kies dan voor een wat grovere / wijde laars. Draag jij juist wijde broeken, zoals wijde jurken of mom jeans achtige broeken? Kies dan voor een aansluitende laars. Zo breng je jouw mooie dames laarzen en je outfit goed in balans. En als allerlaatste tip, volg je hart! Denk niet na over wat anderen van je outfit vinden, kies wat JIJ mooi vindt. Happy shopping!

Zijn we nu aangekomen bij mijn 5 favoriete laarzen…. Welke vind jij het leukst?

arzen

Tags:

Plaats een reactie