5X LEUKE REGENJASSEN


Hoe mooi ons prachtige kikkerlandje ook is, het feit blijft dat het weer hier nog al eens te wensen over laat.. Zo blijkt vandaag maar weer, ondanks de tropische temperaturen in de weersverwachting krijgen we vandaag toch ineens weer een ouderwetse, regenachtige herfstdag voorgeschoteld. Van zo’n grijze dag wordt natuurlijk niemand vrolijk, maar daar weten we wel wat op! Vrolijke, hippe regenjassen! Zo kun zelfs op zo’n dag als vandaag toch een beetje het zonnetje laten schijnen! Wat vinden jullie van onze top 5? Welke regenjas mag bij jullie wel aan de kapstok komen te hangen?

noppies

Trenchcoat Noppies

Schermafbeelding 2015-06-02 om 13.11.41

Regenjas Kidorable

mini rodini2

Regenjas Mini Rodini

hatley

Regenjas Hatley

mango

Regenjas Mango

Welke is jouw favoriet?

Tags: