TIP: SUMMUM DAMESMODE

Ik vind het superleuk om op Kindermodeblog ook af en toe over damesmode te schrijven. Veel van mijn volgers zijn bovendien niet alleen opzoek naar kinderkleding inspiratie, maar ook naar outfit inspiratie voor zichzelf. Op mijn persoonlijke instagram account deel ik natuurlijk al regelmatig veel van mijn eigen outfits en de combinaties die ik maak, ook op deze website wil ik graag het schrijven over dit onderwerp weer opgaan pakken en soms net even wat dieper in een merk duiken of in een verhaal achter het merk of de webshop. Zo wil ik jullie vandaag graag kennis laten maken met het damesmode merk Summum, is verkrijgbaar bij de webshop BeOne. BeOne heeft de grootste collectie van Summum in Nederland! Misschien kende je het merk al? Misschien ook niet? Lees gezellig mee…

BeOne is een mooie webshop met een prachtig assortiment aan damesmode. Ze hebben een ruim merkenpakket met kleding die goed te mixen en matchen is. Je zou kunnen zeggen dat je bij Be One een mooie mix vind aan trendy items, maar ook klassieke tijdloze items waarmee je jouw dagelijkse looks kunt afstylen. Summum heeft prachtige dameskleding van hoogwaardige kwaliteit waar je hele gave eyecatchers vind in de collectie, maar ook prachtige basics, waardoor je deze beiden goed kunt combineren.

Over Summum Woman
Het modelabel uit Amsterdam Summum is opgezet in 1998 door Jos en Jorien Wijker. Summum typeert zich door haar Hollandse nuchterheid, maar mét internationale allure. Summum voert vanaf het allereerste begin een eigenzinnige koers, met goed zittende kleding van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Het merk is zeker wel trendgevoelig, maar mét tijdloze klassiekers. Plus, zoals zij zelf zeggen: een trefzekere pasvorm voor Hollandse billen. Alle kleding wordt met liefde, overtuiging en een feilloos oog voor detail in huis ontworpen door Jorien en haar team. Zij stellen zich bij het ontwerp proces de volgende vragen: Wat willen we écht dragen? Wat zit lekker? Waarin voelen we ons onszelf

Ook is Summum op een goede manier bezig met duurzaamheid. De kleding wordt zo veel mogelijk geproduceerd van kwalitatieve materialen, die lang meegaan. Summum Woman is stoer en vrouwelijk tegelijk. Je vindt in de collectie zwierige jurken, maar ook wollen truien, opvallende breisels en ook vind je er trendy jeans en andere toffe broeken. Wat dacht je van die shiny broek op de eerste foto hieronder, een van mijn favorieten? Ik vind hem te gek! Ben heel benieuwd of jullie al bekend waren met dit dameslabel, en laat me ook weten welke items jouw favoriet zijn. Ben heel benieuwd!

Speciaal voor mijn volgers en voor jullie, heb ik een kortingscode kunnen regelen: met Frederieke20 ontvang je 20% korting op de Summum collectie! ( De korting is geldig tm 30 nov 2021)

5 van mijn favoriete kledingstukken van Summum Woman verkrijgbaar bij BeOne.

Plaats een reactie