KNAST | SALE TIP


De sales vliegen je rond deze tijd om de oren en om je een beetje op weg te helpen in dit doolhof van korting delen we op Kindermodeblog de leukste sale tips met je. Ook vandaag hebben we een super leuk tipje voor je, namelijk de sale van Knast bij Stylepit. Dit Deense merkje voor baby’s en kids is stijlvol met een retro tintje. Bij Knast shop je voornamelijk coole ‘edgy’ items met vrolijke printjes in felle kleuren of mooie pastels. Ideaal om de vakantiekoffer van de kids nog even mee aan te vullen. Dit zijn onze 5 favoriete items uit de sale bij Knast, welke van deze musthaves zou jij shoppen? En wat vinden jullie eigenlijk van dit coole merkje? Happy shopping ladies!

Via deze link shop je Knast in de sale bij Stylepit

knast 1 knast 2 knast 3 knast 4 knast 5

Via deze link shop je Knast in de sale bij Stylepit

Welke van deze musthaves zou jij shoppen? 

Tags: ,