WEBSHOP TIP | IK BEN ZO MOOI


Ga d’r even lekker voor zitten, want we willen jullie heel graag een superleuke webshop tippen! Ik ben zo mooi, een Nederlandse webshop om heel blij van de worden. Bij deze webshop vind je een zeer gevarieerd aanbod aan baby- en kinderkleding, maar kun je terecht voor zóveel meer!! Wij zijn enthousiast! Sommige van jullie kennen Ik ben zo mooi misschien al van de Spring Tour van Kindermodeblog en met alle mooie merken die ze verkopen kunnen wij niet anders dan deze webshop met je delen! Naast hippe kindermode merken als Mainio – zo’n tof merk als je van unieke kinderkleding houdt, echt een aanrader – , Pocopato, Noeser, CarlijnQ, Tumble ‘N Dry en Believe mode biedt Ik ben zo mooi zoals gezegd nog veel meer. Een zeer ruim aanbod aan mooie lifestyle spulletjes en accessoires voor baby, kind en moeder! Ben je opzoek naar een origineel kraamcadeau of toffe items voor de inrichting van de baby en/of kinderkamer? Van zachte plaids tot nachtlampjes bij Ik ben zo mooi hebben ze het allemaal! Alles in één shop, hoe gemakkelijk kan shoppen zijn!

Heel fijn is ook dat de collectie regelmatig wordt geupdate, waardoor het steeds weer een feestje is om een kijkje te nemen in deze shop! Niets leukers dan nieuwe inspiratie en de laatste kindermode, toch dames?! Wij worden heel erg blij van deze mooie webshop en zijn benieuwd van jullie ervan vinden! Neem snel een kijkje in de shop… Laat je even een reactie achter op Facebook?

Je kunt via deze link naar de webshop van Ik ben zo mooi

mainio-beanie-mini-block-wit-15-5-jaar

 

mainio-shirt-split

tumble-n-dry-lo-boys-shirt-joerie-paper-white

tumble-n-dry-mid-girls-sweater-gracia

tumble-n-dry-lo-shirt-julius-dusty-jade-green

pocopato-kinderpet-wild-blauw tumble-n-dry-lo-shirt-julius-dusty-jade-green-1 mainio-legging-mini-block-wit

Klik hier om direct naar de webshop van Ik ben zo mooi te gaan

Tip ook je vriendinnen die deze webshop echt even moeten zien en TAG ze onder dit bericht op Facebook

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie