WEBSHOP TIP | ZUSSS EN ZUSSSIE


Een nieuw merk voor Kindermodeblog en een nieuwe shop! Wat ben ik blij dat ik jullie mag voorstellen aan het merk ZUSSS! Misschien zijn sommige van jullie al bekend met Zusss en hun webshop, of misschien hangt er bij jou zelfs al een lekkere warme sjaal op de kapstok of staat er een mooie Zusss mand in de woonkamer. Eerlijk? Ik kende Zusss tot voor kort nog niet, maar nu wel en ik vind het een ontzettend leuk merk. ZUSSS staat voor – zoals ze zelf zeggen- een merk dat past bij een basic, stoere, unieke en tikkeltje eigenwijze lifestyle… Alles waar je blij van wordt, dat is het motto van ZUSSS. Dus blij, ja dat is een goeie omschrijving van de collectie van dit seizoen!

En het goeie nieuws is dat ze vanaf deze winter ook hun collectie uitbreiden met een leuke kinderlijn!! Het kan niet anders dan dat het ZUSSSIE gaat heten, te schattig. Ben je opzoek naar een gave en warme sjaal of een superschattig armbandje voor je dochter? Neem dan zeker even een kijkje. Maar kijk ook gerust even rond in de rest van de shop, want er is ook heel veel leuks voor jou! En voor je huis 😉

Bij Zusss vind je namelijk van alles en nog wat om jezelf of je huis net even dat extraatje te geven! En nu de herfst in aantocht is, hebben wij iig heel veel zin om het huis gezellig te maken. En zoek je nog een cadeautje voor iemand? Bestel het bij Zusss! Dat is weer eens wat andres en het wordt ook nog mooi voor je ingepakt!! Wil je liever een tas zelf over je schouder hangen of het vest even aanpassen? Kijk dan even naar verkooppunt bij jou in de buurt. Maar surf nu eerst maar even snel naar Zusss! Veel plezier 🙂

Via deze link kun je direct even kijken in de webshop

20 zusssie 19 zusssie 41 zusssie (1) 30 zusssie

23 zusssie

Klik hier om te shoppen bij Zusss

 

 

Wat vinden jullie van Zusss en van Zusssie?

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie