BLACK FRIDAY DEALS: SHOESME

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de black friday deals vliegen je om de oren. We snappen dat het best een beetje veel is. Vind ik ook πŸ˜‰ Toch zitten er ook echt wel hele leuke en goede deals tussen. Deze week zal ik daarom zeker een paar fijne deals bij jullie onder de aandacht brengen via Kindermodeblog en mijn persoonlijke Insta account. Leuke deals voor jou en mij, maar natuurlijk vooral veel leuks gericht op de kids. Dit is altijd zo’n periode (met dank aan Sinterklaas πŸ˜‰ ) Β dat de centen eruit vliegen. Dus een paar mooie aanbiedingen kunnen we wel gebruiken, toch? Ik heb iig al een aantal hele toffe deals gevonden bij mijn content partners, en heb ook nog wat extra kortingscodes kunnen regelen voor jullie, mijn lieve trouwe volgers. Dus ik zou zeggen, houd Kindermodeblog dagelijks in de gaten en natuurlijk ook mijn insta want dan mis je niks.

Babyschoentjes t/m tiener kinderschoenen deals!
Bij Shoesme doen ze dit jaar ook weer mee met de Black Friday deals en met de code: FREDERIEKE10 krijg je bovendien nog eens 10% procent extra korting bovenop de deal. Shoesme heeft naar aanloop van Black Friday elke dag al een hele leuke deal online staan op hun website. Mijn tip is daarom ook om deze pagina dagelijks te checken voor de nieuwste paartjes die zijn toegevoegd. Shoesme heeft een best wel uiteenlopende stijl kwa kinderschoenen, dus vind je de ene dag niets leuks, kom dan toch even terug de volgende dag, want een dag later vind je misschien wel dat leuke droompaar voor jouw zoon of dochter. Shoesme heeft kinderschoenen van babyschoentjes t/m tieners. TIP: Wist je trouwens dat ze tegenwoordig ook een veel ruimer assortiment hebben aan grote maten? De tijd dat Shoesme tm maat 36 ging is voorbij. Voor Doutzen kan ik dus ook nog goed slagen bij Shoesme. Yes!

Klein voorproefje, sneakpeek van de schoenen die eraan zitten te komen in de Shoesme Black Friday deals….en nog veel meer! Ik heb gister ook al schoenen mogen ontvangen, die zie je niet hieronder, maar ga ik deze week even laten zien aan jullie op Instagram. En onze (tijdelijke) Poezemans was ook maar al te benieuwd naar de Shoesme Black Friday deal…. πŸ˜‰

Dit is de link waarmee je direct naar de Shoesme dealspagina gaat.


Tags: , , , ,

Plaats een reactie