25X SANDALEN VOOR MEISJES

Ik heb weer zoveel vragen van jullie gehad over leuke sandalen. Nou hier ben ik! Het was mijn idee om 10 hele gave sandalen te zoeken, maar toen ik eenmaal bezig was, had ik enorm de smaak te pakken! Ik heb er daarom maar liefst 25 op een rijtje gezet!! De jongens mama’s moeten nog een paar nachtjes geduld hebben, ik ga flink speuren en kom ook snel bij jullie terug met mijn favoriete sandalen voor jongens. Dat zullen er waarschijnlijk geen 25 worden, maar wie weet…. ūüėČ

Ik zou het heel erg leuk vinden als je in een reactie laat weten of je een leuk paar sandalen gevonden hebt via Kindermodeblog! Liefs!!


1. Sandalen Pepe 
2. Leather Sandals 
3. Tiger Sandalen Little Legends4. Bear Sandalen Emile et Ida 5. Rode Sandalen Pepe6. Panter Sandalen Shoesme
7. Roze Sandalen Shoesme
8. Blauwe Sandalen Shoesme
9. Panter Sandalen Shoesme
10. Salt Water Sandals 11. Zilveren Sandalen Young Soles
12. Sandalen Maison Mangostan13. Sandalen Moschino 14. Sandalen Wit Moschino 

15. Sandalen Ancient Greek
16. Sandalen Shoesme
17. Sandalen Shoesme
18. Sandalen Shoesme19. Sandalen Mini Melisa

20. Sandalen Gucci
21. Sandalen Pom D’api22. Panter sandalen Maison Mangostan23. Fluffy Sandalen Emu Australia¬†24. Emu Australia
25. Espadrille Stella McCartney

Welke sandalen vind jij het leukst? Laat een reactie achter!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie