SHOESME TOPPERTJES

Olaaaa ben jij klaar voor een nieuwe toffe dosis schoenspiratie? Wij hebben namelijk weer de leukste modelletjes gave sneakers voor je op een rijtje gezet! Van de lieve baby-loopschoentjes tot aan al echte stoere chunky sneakers voor meiden, we worden zo blij als die nieuwe hippe collecties van Shoesme weer voorbij komen! Zeker omdat het echt kwaliteitsschoenen zijn en de collecties van Shoesme met zorg worden ontworpen voor de verschillende fasen (kruipen, stappen, lopen ehm… rennen zullen we maar zeggen?) Ze zitten heerlijk zacht en comfortabel en dat is natuurlijk super belangrijk! Maar wat blij zijn we dan ook dat de collectie er zo tof uit ziet! En natuurlijk delen we graag onze inspiratie met jullie, zodat kids er (letterlijk) helemaal hip bijlopen dit voorjaar?

Wat vind jij een gave sneaker? Ga hier naar de website van Shoesme

  1. Grijs baby schoentje Shoesme
  2. Witte sneaker met gouden detail Shoesme
  3. Sneaker met paars Shoesme
  4. Panter baby schoentje Shoesme
  5. Panter sneaker Shoesme
  6. Licht roze sneaker Shoesme
  7. Witte sneaker met panter detail Shoesme
  8. Roze baby schoentje Shoesme
Tags: , , ,

Plaats een reactie