NANNA IN BLACK


Dat in onze kledingkast de kleur zwart niet mag ontbreken dat weten we natuurlijk allemaal, maar bij onze kids? Ja, echt wel dat het daar ook niet mag ontbreken! De kleur zwart associeren we vaak toch al snel met feestelijk en stijlvol en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.
Dit zwarte shirtje van Nanna is van de Cool Cat en heeft een leuk detail, namelijk witte puntjes. Dit houd het lekker speels net zoals onze kids;) We like!

Trek jij je kroost wel eens zwart aan? Waarom wel/niet? 

Shop nu dit budget shirtje via deze link

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-100 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-107 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-103 Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-105
Trek jij je kroost wel eens zwart aan? Waarom wel/niet? 

Shop nu dit budget shirtje via deze link