SANNE BLOGT: DE JASSEN MOGEN WEER AAN

Door: Sanne

Ooh wat zitten we er weer lekker in, in het ritme. Kindjes naar school, mama aan de rekken met gewichten:) Ik kan serieus genieten van de dag beginnen met trainen, waar voor sommige het een straf is om te trainen is het voor mij een soort van verslaving, ontlading en even gewoon niks. Ben jij team “sporten till you drop” of “lekker lang in pyama en de trap oplopen is al een opgave ansich”?

Dit weekend was het kermis bij ons in het dorp, en hoe ouder de kindjes zijn hoe meer ze ervan genieten. Waar ik zelf persoonlijk moelijk tegen al die prikkels kan, van geluiden, lichten en vooral de histerie op een kermis genieten de kindjes volop van alle pret en cadeaus die ze kunnen winnen wanneer er weer 8 eendjes gehengeld en al in hun bakje liggen.. Ook voor Juunes was dit jaar een ontgroening op de kermis, drie keer raden waar hij te vinden was? In een AUTO in de draaimolen, zwaaiend naar iedereen of diegene het nou leuk vond of niet;)  Hij begint steeds meer te praten en grote verhalen op te hangen ook toen hij mij de dag erna nog vertelde over de tuut tuut auto (lees brandweerwagen) waar hij een flinke rit in had gemaakt!

Ook waren we even op bezoek bij mijn vriendin haar zoontje was jarig, en toen ze mij vroeg of Juunes ook een stukje taart mocht antwoorde hij zelf al naar haar luid en duidelijk met APPELTAARRRTT! haha zo grappig nu hij steeds meer praat en vooral de humor die hij heeft, wat hij zelf niet eens in de gaten heeft dat maakt het zo grappig vaak:)

Ik heb ook jassen geshopt voor de kids, nog niet echte winterjassen maar wel heerlijk voor het najaar. Ik moet bekennen ik heb ook wel een kleine jassentik voor de kinderen dan vooral. Hebben jullie dat ook? Please zeg jaaaa;) De schoenen van Juunes zaten niet meer lekker merkte ik wel dus tja nieuwe sneakers voor de kleine grote man waren een feit, laat ik dat nou heel vervelend vinden.. Na wat wikken en wegen heb ik gekozen voor nieuwe puma’s met een kek leopard printje wie houdt er niet van?! Na dit bruggetje gemaakt te hebben, hebben jullie mijn instapagina al gezien? Ik mag namelijk een heel tof cadeautje weggeven wat alles te maken heeft met een kek panterprintje! Ik zou zeggen check het snel en wie weet maak jij nog kans op een shoptegoed bij de @pantershop voor jou en je vriendin!!

Binnenkort mag ik weer een paar daagjes helpen bij Little Things in Arnhem en ik zit eraan te denken even een lekker merkje uit te lichten of misschien wel een bepaald kledingstuk wat misschien lastig te combineren is, een moeilijke print heeft of wat dan ook.. Hebben jullie iets wat je graag zou willen zien of misschien wat inspiratie voor willen hebben? Laat het me gerust weten, vind ik leuk!

Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben en tot gauw!

Veel liefs Sanne

 

  • Jas Zara ( officieel meisjes collectie )
  • Legging H&M
  • Sneakers Puma

  • Sweater Maed for Mini ( LOVE IT )

  • Eden haar eigen styling voor de kermis;)

 

 

  • Sweater Maed for Mini
  • Jasje Zara
  • Legging Mini Rodini ( oude collectie )
  • Sneakers Puma

 

Plaats een reactie