SANNE BLOGT: WE ZIJN WEER TERUG

Door: Sanne

Zo dat was weer even geleden, maar we zijn weer terug!

Na een blogvakantie kwam ik er even niet lekker in ofzo, weinig energie en inspiratie en kreeg niks op papier. Dat kun je weleens hebben denk ik, al gebeurd me dat gelukkig niet al te vaak.

Nou nog een paar dagen blote benen weer en dan gaat het toch echt richting de herfst aan, heerlijk hé al die najaarscollectie weer om te bewonderen. Lange broeken weer uit de kast icm met dichte schoenen en laarzen, heerlijke vesten en toffe najaarsjassen. Kijken jullie daar ook weer naar uit? Of is dat raar dat ik dat zeg.. Ik geniet zeker weten van de zomer hoor maar mijn mode hartje maakt altijd wel weer een sprongetje bij het begin van een nieuw seizoen. Ook het preloved shoppen is super leuk om een nieuwe garderobe mee aan te vullen zo net voor het nieuwe seizoen. Want die kids groeien nou eenmaal als kool!

Ik heb voor de kindjes al een aardig lijstje met nieuwe liefdes gemaakt, de meeste staan nog op de wishlist haha:). Wel hebben we de laarzen voor het najaar/winter binnen. Hele toffe boots van @bootstock.nl voor Benthe en voor Eden super gave teddy boots van LMDI ( die kan ik ook weer mooi bewaren voor Juunes;) Er zijn wat basics onderweg en ik probeer weer veel door te schuiven in de kastjes van de kinderen van. Een nieuw pronkstuk van @Maedformini mocht niet ontbreken. Dus die mocht ik al kopen van mezelf, en Juunes was het er ook mee eens:) Winterjassen vind ik altijd wel een lastig project omdat ik heel veel stijlen leuk vind, maar door de jaren heen ben ik me er wel bewust van geworden wat goed werkt bij de kinderen, buiten spelend, in de regen & kou en op school. Voor Juunes heb ik een heerlijk wollen jasje gescoord van @Engelnatur deze is nu nog lekker ruim dus die kan nog zeker wel een jaar mee. Hebben jullie nog tips om de juiste winterjas te scoren? En zijn jullie type winterkast en zomerkast, of ligt alles het hele jaar verdeeld in de kast?

Dames ik zou het super leuk vinden om van jullie reacties te krijgen. En wie weet kunnen we elkaar ook voor dit najaar weer heerlijk inspireren. Blijf vooral kijken op de site van @kindermodeblog want hier word je gek van inspiratie, zoveel toffe dingen weer!

-XO- Sanne 

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie