NIEUWE SHOESME COLLECTIE!

Joepie! De nieuwe collectie van Shoesme is gelanceerd. Hoogste tijd dus om hier op Kindermodeblog de leukste en tofste nieuwe modelletjes bij jullie onder de aandacht te brengen. De vaste en trouwe fans van Kindermodeblog (én Shoesme) hoef ik natuurlijk niet uit te leggen dat je met een paar nieuwe Shoesme schoenen precies de juiste schoenen te pakken hebt voor je zoon of dochter. De kinderschoenen van Shoesme zijn namelijk niet alleen zeer degelijk en goed voor de baby en kindervoetjes, maar ook nog eens hartstikke tof om te zien. De fans die dit allang weten, kunnen dus gelijk even een stukje doorscrollen naar onderen, naar mijn favorieten van dit nieuwe mode seizoen! Maar misschien kom je vandaag voor het eerst binnen op Kindermodeblog, en dan is het wel zo leuk om even bijgepraat te worden. Want misschien ben je überhaupt nieuw op het gebied van baby en kinderschoenen, of heb je toevallig nog nooit van Shoesme gehoord? Ja, wij kunnen ons dat natuurlijk niet echt voorstellen, maar eens kan een eerste keer zijn he 😉

Over Shoesme 
Shoesme werd opgericht in 1999, als eerste merk dat het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemt op de ‘fase’ en ontwikkeling van een kindervoet. Shoesme is begonnen met BABY-PROOF® baby oefenschoenen voor de eerste stapjes. Toen de collecties van babyschoenen nog donkerblauw en bruin waren, bracht Shoesme al twee keer per jaar een trendy babyschoenencollectie volgens de laatste mode én verantwoord, dankzij het gepatenteerde BABY-PROOF® noppenzooltje. Inmiddels is Shoesme uitgegroeid tot toonaangevend kinderschoenen merk en verkrijgbaar via vele kinderschoenen speciaal zaken, hun eigen brandstores en natuurlijk de online webshop. En kwa trendy en mode gehalte, komt daar wat ons betreft elk seizoen weer een schepje bovenop. Wij bij Kindermodeblog zien Shoesme elk jaar een stapje verder uitpakken kwa fashion looks, en daar worden wij ontzettend blij van. Ook dit nieuwe mode seizoen zitten er weer zulke gave schoenen tussen.

Opvallend en nieuw deze collectie zijn de mooi uitgewerkte cowboy boots met prachtige details en de Chelsea boots. Ook van de zogenoemde “dad-sneakers” kun je weer een aantal nieuwe modelletjes begroeten. Je kunt natuurlijk direct naar de webshop van Shoesme surfen, of naar het dichtsbijzijnde Shoesme verkooppunt rennen, maar dit zijn onze favorieten uit de nieuwe collectie. Wij zijn heel benieuwd welke er voor jou uitspringen!


Cowboy boots Baby schoentjes 
Beige Western LaarsChelsea Boots
Babyschoentjes bruin met franjes
Sneakers bronze met luipaard
Sneakers zwart wit 
Donkergroene klittenband bootie

 

Welke vinden jullie het allerleukst?? Welke ga jij shoppen voor je zoon of dochter? (Of voor het gehele gezin?! 😉 )

Tags: , ,

Plaats een reactie