SANNE BLOGT: WAT TREKKEN WE AAN VANDAAG?

Door Sanne:

Je bent gewoon jaloers dat ik geen kinderen heb, riep mijn vriendin me toe toen ik na drie keer terug te zijn gelopen naar boven omdat er een van de drie niet wilde gaan slapen en ik de pap eigenlijk al helemaal op had, zij mij even doodleuk vertelde wat voor relaxte dag zij had gehad samen met haar nieuwe liefde.. Geen verantwoordelijkheden, geen verplichtingen, lekker laat uiteten, wel zien waar de dag ons gaat brengen vandaag houding, heerlijk!! Maar eerlijk deze snoetjes had ik toch echt voor geen goud willen missen, al is het af en toe best lekker om een dag voor mezelf te hebben. Sterker nog die heb ik ook nodig om gewoon soms even Sanne te zijn ipv Mama, en me weer even te kunnen opladen ofzo! Please zeg me dat jullie dat ook hebben???!!

Het waren weer heerlijke weken afgelopen week met heel veel zonneschijn en waterpret, de kindjes hebben er volop van genoten. Lekker zwemmen in het ( opgezette) bad in de achtertuin, elke dag buiten eten dat vinden wij allemaal heerlijk hier in huis geeft ook gelijk zo’n vakantiegevoel, vinden jullie ook niet? En dan was er nog een studiedag ook tijdens deze warme zomerdagen, gelukkiger kun je ze niet maken! Wat ik dan wel soms lastig vind wat trek je aan met deze hitte naar school, kijk thuis kunnen ze lekker in het badpak rond rennen maar op school wordt dat toch wat lastig! Wel grappig eigenlijk dat het tempo van de kinderen altijd hetzelfde is en dus dat ze ook altijd een soort van AAN staan, ze rennen net zo hard, ze fietsen net zo hard, ze klimmen net zo hoog of het nou heet is of dat je tenen er vanaf vriezen zij lijken er geen last van te hebben. Voor de meiden vind ik het makkelijker moet ik zeggen, die praten natuurlijk al volop en geven zelf wel goed aan wat ze wel of niet fijn vinden om aan te trekken. ( niet dat dat altijd zaligmakend is trouwens;) Maar voor Juunes met zijn romper en jonge leeftijd is het altijd een beetje zoeken. Ik ga in ieder geval voor lekker katoen en voor makkelijk zittende kleding, wat natuurlijk wel geheel in zijn stijl is. Ook draagt hij gelukkig graag petjes of hoedjes wat ik dan wel weer heel fijn vind met die felle zon in zijn mooie snuutje.

Over Juunes gesproken, je weet wel mijn forever baby gaat dan toch zijn laatste dagen hebben op de babygroep bij de opvang deze week;( De laatste hand ben ik aan het leggen op zijn traktatie en de teksten voor de kaartjes voor de juffen worden nog een laatste keer doorgelezen, om te kijken of ik alles er wel in heb gezet waar ik ze voor wil bedanken en ze vooral dankbaar voor ben. Dan hebben we natuurlijk zijn grote dag deze week dat hij zijn tweede verjaardag mag vieren, we vieren het ook dit jaar nog wat klein, aangezien we weer helemaal in de drukte zitten en ik niet wil dat hij of eigenlijk ik overprikkeld ga raken leek me dit wel zo verstandig, en weet je aan aandacht zal het hem niet ontbreken en aan liefde al helemaal niet. De taart is besteld, de slingers en balonnen zijn in huis, zijn cadeau is onderweg nu de keeltjes smeren om lekker hard mee te zingen voor hem en er vooral een gezellige dag voor hem van te maken met vooral veel mooie herrinneringen!

Ik hoop dat jullie mijn blog weer met een glimlach gelezen hebben, en ik zal er volgende week wat foto’s van de birthday boy bij doen. Op mijn instagram pagina zal ik de traktaties, zijn verjaardags outfit en de taart (want WAUW die wordt echt heel tof) met jullie delen mocht je het leuk vinden? Oh en ik ben altijd van de babyspam net een paar dagen voor de verjaardagen van de kinderen, I know het is heel erg maar het lijkt me te helpen ontsnappen aan de tijd die toch al zo snel gaat!

Fijne week allemaal! Veel liefs Sanne -XO-

 • T shirt Maed for Mini
 • Sneakers Adidas
 • Hoedje Shoeby

 

 • T shirt en sandalen Zara
 • Hoed C&A
 • Rok Play up

 • Pakje Zara
 • Sandalen Hema
 • Hoedje Zeeman

 • Tshirt Zara
 • Broek H&M
 • Sneakers Go Banana’s

 

Plaats een reactie