SANNE BLOGT: BLOTE BENEN WEER

Door: Sanne

Wat een week weer! Hoe was die van jullie? In ieder geval zonnig woehooeeee, heerlijk toch een beetje zomer in het vooruitzicht en ik kan je vertellen ik loop de hele week al met blote benen rond;) Jullie ook team bloten benen? Echt zodra ik kan draag ik korte broekjes, rokjes en jurken heerlijk!

De downsize van deze week is toch wel dat nu ook Eden de waterpokken te pakken heeft, was te verwachten hoor maar weer zo zielig en juist omdat zij wat ouder is is het toch weer anders mee om te gaan… Vd week zei Benthe al dat ze dacht dat ze de waterpokken zag bij Eden, ik dacht nog nee joh dat zijn gewoon warmtebultjes maar nee deze wijze grote dame had gelijk, de volgende ochtend zat ze al onder en met het uur groeide het aantal en dus ook de jeuk;( Ook zijn we deze week weer op controle geweest bij de tandarts hup de meiden mee en gaan met die banaan, ik moet zo om hun lachen als ze het over de tandarts hebben en wat ze allemaal wel niet verwachten wanneer ze daar zijn inclusief 110 vragen die ik vaak niet eens kan beantwoorden. Maar goed de tanden zijn weer geteld al klopt dat bij Benthe niet meer helemaal aangezien ze er een paar dagen later weer 1 verloor of nou ja verloor, ze heeft ‘m zelf eruit gehaald;) Er wordt in ieder geval goed gepoetst in huis dat was wel duidelijk! Zijn jullie kindjes angstig voor de tandarts of hebben ze alleen ‘gezonde’ spanning?

Afgelopen vrijdag kwam er een berichtje binnen via de ParroApp van de meester van Benthe dat ze deze week CITO week hebben en er dus hard gewerkt mag worden, maar wat ook betekend dat ze beter goed uitgerust de nieuwe week in ¬†konden gaan. Je snapt dat toen ik dat zei tegen haar dat ze elke dag wel vijf keer zei, “mam” ik ga heel even chillen hoor want ik moet goed rusten, hilarisch wel ( denk dat ik die er maar in hou, wanneer ik denk dat het wel iets minder kan;) Ook heb ik het cadeau voor Juunes besteld voor zijn verjaardag, zoals ik vorige week al zei wordt mijn baby 2!!! En hoe erg ik het ergens ook vind, hoe leuk het ook is om er een tof en gezellig feestje voor hem van te maken! Zijn nieuwe woord is aarbei wie weet kan ik daar nog iets mee… Aardbeien, ijs rondbrengen in een auto wat wilt hij nog meer! Ik zie het ook al helemaal voor me, heb ik sowieso altijd last van dat ik alles in plaatjes zie, vet irritant soms maar meestal pluk ik er de vruchten wel van.

Anyway ook heeft deze week me weer veel nieuwe dingen gebracht ik ga namelijk 1 dag in de week werken in een hele leuke, gezellige winkel in…….. Lichtenvoorde! Je zult denken lekker uit de richting? Wat moet ze daar nou weer doen? Nou dat zal ik je vertellen, ten eerste begin ik die dag al met een heerlijk kopje koffie in de auto de muziekstand gaat op abnormaal, ik doe stiekem de ramen een heel klein beetje open en dans mee op mijn stoel, terwijl ik nog harder meezing. Ik kan je vertellen als je dag al zo begint ( na de schoolrun weliswaar) kan die van mij al niet meer stuk! Heerlijk. Ik mag dus werken bij twee hele leuke ondernemers zij runnen een Shoeby filiaal daar en laat daar nou ook een hele grote kinderafdeling in zitten, je snapt ik kijk me ogen uit. Ik zal zo nu en dan in mijn story’s wat van mijn ervaringen met jullie delen.

Ik sluit de blog zoals altijd af met wat ik hoop inspirerende foto’s voor jullie zijn, mijn liefde voor salopette blijft dat vind ik echt te schattig gecombineerd met lekkere leopard printjes ook altijd favoriet hier in huis. En kijk die Juunes eens shinen in zijn mooie pakkie inclusief tattoo! Lieve allemaal maak er een mooie week van weer, en super super leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben! Extra leuk als je een berichtje achterlaat;)

Liefs Sanne -XO-

  • Tshirt, sweater en sandalen Zara
  • Bikerlegging Shoeby

  • Salopette ( preloved zara )
  • Sandalen Zara
  • T shirt Zeeman

  • Blouse en Short Prenatal
  • Sandalen Zara

 

Plaats een reactie